Meni “Gradskoj ribi doveli ste seljaka iz Medveđe”: Mlada napravila skandal, urlala i na voditeljku

MAGAZIN

U popularnoj emisiji “Brak za neviđeno” neiskusna mlada Gordana Anedjelković (43) koja je iz Beograda naljutila se kada je čula odakle joj je potencijalni zaručnik Miloje Jovanović i izazvala pravi skandal.

Doista, Gordana je priznala da je bila impulzivna i da je “naučila obuzdati svoj bijes”, što se jasno pokazalo u njenom držanju kada je pitala nesuđenog mladoženju odakle je, a kada je on odgovorio da je iz Medveđe, odmahnula je rukom i rekla: “Bok, a onda ga je stalno pitala koliko ima godina, pa se naljutila.

Nemoj se ljutiti, ali oprosti, vrijeme je da kažem da nisi moj tip, ne sviđaš mi se, to je sve. Nisi iz Beograda i ne sviđa mi se tvoj stil – rekla je Goldana, okrenuvši se domaćinu neugodnim tonom.

Što misliš kad vidiš njega i mene? !! Što misliš, seronjo? Bacajući grah, mogli ste bolje odabrati. Zašto ne odeš s njim popiti piće, idi – vikala je nesuđena mladenka.

Ništa mi se ne sviđa, apsolutno ništa. Sestro, nismo na istoj razini. Vidiš li mene, vidiš li njega? !! Ja sam gradska riba a ti mi dovela seljaka iz Medveđe

Izbrišite ovaj snimak emisije, neću se pojaviti, mama će te tužiti i tebe i ovu emisiju čitavu. Ne želim biti u ovoj glupoj emisiji! Nakon ove scene Gordana je izletila iz studija i rekla da se neće više vraćati.

Pogledajte čitavu epizodu na videu ispod:

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *