MAGAZIN

MILENA ZALJUBLJENA DO UŠIJU: Oliverova udovica priznala šta osjeća, odgovorila ISKRENO na intigantna pitanja!

  • 20 Novembra, 2022
  • 0

Udovica Olivera Ivanovića, Milena Popović zadnjih nekoliko dana dospjela je u žižu interesovanja i o njoj se mnogo piše. Svaki njen potez i postupak privlači veliku pažnju, a

MILENA ZALJUBLJENA DO UŠIJU: Oliverova udovica priznala šta osjeća, odgovorila ISKRENO na intigantna pitanja!

Udovica Olivera Ivanovića, Milena Popović zadnjih nekoliko dana dospjela je u žižu interesovanja i o njoj se mnogo piše. Svaki njen potez i postupak privlači veliku pažnju, a često imamo priliku i da čitamo o njenim odjevnim kombinacijama.

Svaka njena objava na društvenim mrežama počela je da se prati, kako bi se otkrile pojedinosti iz njenog privatnog života, kao i kakva je u ljubavi. Ona očigledno nije mogla da ne odgovori mnogima na prozivke, kada je odlučila da svima začepi usta na mnogobrojna pitanja.

Obzirom da je željela malo da se druži sa svojim pratiocima na Instagramu, dopustila im je da joj postavljaju raznorazna pitanja, na šta je ona odgovarala. Tako ju je neko upitao da li je zaljubljena, na šta je ona odgovorila ”do ušiju” , što je mnoge zaintrigiralo o kome se radi i da li poznajemo njenog novog izabranika.

Njen fizički izgled često je tema u mnogim medijama, te se osvrnula i na to, gdje je rekla kako je ona najljepša žena na svijetu. Dodala je i kako planira u skorije vrijeme da se pozabavi svojim izgledom i počne više trenirati.

Milena Popović je dospjela u žiću interesovanja kada se saznalo da je u emotivnoj vezi sa osnivačem fondacije ”Tijane Jurić”, odnosno sa Igorom Jurićem.