MAGAZIN

NUDIO JOJ MILION DOLARA DA ABORTIRA, A SAD JE SINU DAO SRPSKO IME: Srpska striptizeta upecala NBA zvijezdu!

  • 20 Novembra, 2022
  • 0

Jedan od najboljih NBA igrača današnjice svakako je Clippersa Paul George, koji je postao otac po treći put i sa srpkinjom Danijelom Rajić koja ne može se pohvaliti

NUDIO JOJ MILION DOLARA DA ABORTIRA, A SAD JE SINU DAO SRPSKO IME: Srpska striptizeta upecala NBA zvijezdu!

Jedan od najboljih NBA igrača današnjice svakako je Clippersa Paul George, koji je postao otac po treći put i sa srpkinjom Danijelom Rajić koja ne može se pohvaliti baš nekim poslom.

U našim medijima često možemo da čujemo kako je nazivaju ‘Srpska Kim Kardašijan’. Dobili su sina kojem su odlučili dati ime Vuk, a prije toga su postali roditelji i dvjema kćerkama Oliviji i Nataši.

Kako saznajemo, ljubav ovog para nije uvijek bila idealna, nego je prošla kroz mnogo uspona i padova. Upoznali su se sasvim slučajno u Miamiju prije šest godina, kada je Danijela bila striptizeta i go-go plesačica. Nakon što su se upoznali, izašli su nekoliko puta, da bi Danijela poslije nekoliko mjeseci saznala da je u drugom stanju.

On nije htio da prihvati dijete i nagovarao ju je da abortira, ali ona nije željela, zbog čega ga je tužila. Napravljena je i DNK analiza kako bi se potvrdilo da je djevojčica njegova. Danijela je jedno vrijeme govorila kako joj je George nudi milion dolara da abortira dijete, a kasnije je povukla tužbu protiv njega.

Da bi joj se osvetio, George je onda tužio Danijelu, te su se neko vrijeme povlačili po sudovima. 2017. godine pomirili su se i onda ponovo proširili svoju porodicu.