MAGAZIN

POVUKAO SE IZ JAVNOSTI ZBOG TEŠKE BOLESTI: Evo kako poslije 2 godine izgleda Saša Petrović! NE LIČI NA SEBE!

  • 20 Novembra, 2022
  • 0

Sašu Petrovića mnogi pamtimo po mnogobrojnim filmovima i serijama koje su se prikazivale na našim malim ekranima, a imali smo priliku i da ga vidimo u nekoliko predstava.

POVUKAO SE IZ JAVNOSTI ZBOG TEŠKE BOLESTI: Evo kako poslije 2 godine izgleda Saša Petrović! NE LIČI NA SEBE!

Sašu Petrovića mnogi pamtimo po mnogobrojnim filmovima i serijama koje su se prikazivale na našim malim ekranima, a imali smo priliku i da ga vidimo u nekoliko predstava. Već neko vrijeme ne pojavljuje se u javnosti, a sve to zbog bolesti koja je napala njegovo tijelo.

Dlumac se sada našao u Kamenom teatru 55, kada je bil obilježavanje godišnjice smrti Dragana Jovičevića. Skoro dvije godine prošle su od kako je Saša napustio predstavu ‘Sjećaš li se Doli Bel’ i od tada ga nismo često viđali.

Saša je trebao da se pojavljuje u predstavi Kokana Mladenovića, koja je napravljena po tekstu Adbulaha Sidrana. Glumac je tu trebao da tumači lika ‘Tetka Cvikeraša’, ali samo nekoliko dana prije same premijere predstave, on je morao da napusti kolege i ta uloga je pripala Admiru Glamočaku.

Mnogi ga se sjećaju po ulozi Stjepana, iako je i veliku popularnost stekao u domaćoj serji ‘Lud, zbunjen , normalan’, gdje je glumio vlasnika kafića San Remo, gdje je radio i kao konobar. Mnogi su ga voljeli zbog njegove spontanosti i smisla za humor, te im nedostaje mnogo puta.

Novinari su pokušali da saznaju u kakvom stanju se nalazi, ali kada su ga kontaktirali Saša nije htio da daje bilo kakve izjave, nego je rekao da će se čuti kada se oporavi i dat će intervju.