MAGAZIN

SUNOVRAT SEJE KALAČA: Odao se alkoholu i pjeva u kafani za 50 eura

  • 20 Novembra, 2022
  • 0

Na vrhuncu slave, kada je bio tražena roba u okolini, upoznao je djevojku iz Slovenije i totalno se zaljubio u nju . Sejo Kalač je nekada bio jedan

SUNOVRAT SEJE KALAČA: Odao se alkoholu i pjeva u kafani za 50 eura

Na vrhuncu slave, kada je bio tražena roba u okolini, upoznao je djevojku iz Slovenije i totalno se zaljubio u nju .

Sejo Kalač je nekada bio jedan od popularnijih pjevača, ali sada je, kako tvrde izvori bliski folkeru, totalno propao.

Čak se jednom pojavio kao junak u hit filmu “Mlaznjaci”, ali sada ne vidi slavu prošlosti, a za to može kriviti samo sam sebe.

Bio je ovisan o alkoholu, pa sada uglavnom pjeva u malom lokalu u Kninu, naplaćujući 50 eura za nastup. Dobiva novac samo ako ga prije ne popije.

Za pjevača poznatog po pjesmama “Allah, Allah”, “Voliš li me ili ne” i “Kafanska pjevačica” posljednjih se godina nije čulo. Dok se njegove pjesme još uvijek ore na zabavama, izvori kažu da se godinama borio s alkoholom, zbog čega su svi njegovi prijatelji toliko zabrinuti za njega.

Posljednja javna informacija o njemu bila je prije dvije godine, kada su se pojavile informacije da ga je hrvatska policija pronašla s promilima alkohola u krvi dok je vozio. Navodno auto nije bio njegov, nego bratov. Tom prilikom Seji je oduzeta vozačka dozvola te je zadržan na određeno vrijeme u Hrvatskoj. Iako je bio na liječenju od ovisnosti o drogama, brzo se ponovno detoksikirao.