MAGAZIN

Udala sam se na Đurđevdan, a nevinost izgubila na Vidovdan – Sve velike stvari koje su mi se desile u životu, desile su se na pravoslavne praznike!

  • 20 Novembra, 2022
  • 0

Na emotivnom planu, voditeljka Jovana Jeremić nalazi se na novom početku, nakon što se razvela od supruga Vojislava Miloševića. Zvanično se Jovana razvela pre šest dana, a u

Udala sam se na Đurđevdan, a nevinost izgubila na Vidovdan – Sve velike stvari koje su mi se desile u životu, desile su se na pravoslavne praznike!

Na emotivnom planu, voditeljka Jovana Jeremić nalazi se na novom početku, nakon što se razvela od supruga Vojislava Miloševića.

Zvanično se Jovana razvela pre šest dana, a u emisiji “Milizam” je odgovarala na pitanja koja se tiču njenog života u poslednjih godinu dana.

Sve velike stvari u njenom životu desile na neki veliki pravoslavni praznik, kaže Jovana, pa je ne čudi što se na crveno slovo i razvela.

– “Spontano se desilo da je sudija zakazala ročište na prvi dan Uskršnjeg posta, ali sam te dve stvari povezala jer mi se sve važno u životu dešava na neki praznik.

Na Svete Vrače sam završila fakultet, udala sam se na Đurđevdan, rođena sam uoči Svete Petke, nevinost sam izgubila na Vidovdan, a razvela sam se na prvi dan velikog posta. Zamisli šta će se desiti na Vaskrs ove godine” – zapitala se voditeljka i sama dala odgovor.

– “Volela bih da mi se desi velika ljubav na Vaskrs. Sad sam se razvela, ali ovaj razvod nije bio poraz, ovo je moja pobeda, ja sam pobedila sebe. Bila sam iskrena i prema Voji i prema sebi. Svoj život vidim na drugačiji način. Prestale su jake emocije, a ja živim od ljubavi.

Brak mi više nije prioritet. Sve sam ostvarila i sebi želim samo ljubav u budućnosti. Više volim vanbračne zajednice i ne bih se bunila da nekome budem vanbračna partnerka”.