MAGAZIN

Najsramniji video u regionu! Otac mu tuče ženu, a tiktoker gleda i ne reaguje – “Samo misliš da se ubiješ! “

  • 21 Novembra, 2022
  • 0

Na društvenoj mreži “TikTok” pojavio se do sada najskandalozniji video snimak u kom sin gleda kako mu otac tuče suprugu i ne reaguje. Na pomenutoj društvenoj mreži osvanu

Najsramniji video u regionu! Otac mu tuče ženu, a tiktoker gleda i ne reaguje – “Samo misliš da se ubiješ! “

Na društvenoj mreži “TikTok” pojavio se do sada najskandalozniji video snimak u kom sin gleda kako mu otac tuče suprugu i ne reaguje.

Na pomenutoj društvenoj mreži osvanu je sramni snimak, za koji velika većina vjeruje da je autentičan i da nije riječ o borbi za klikove već da je zabilježen besramni trenutak nasilja u porodici. Dečko koji je na TikToku upisan kao “MarkoLaki1997” je snimao lajv na ovoj društvenoj mreži, ali nije očekivao da će to sve neko snimiti i objaviti.

Na snimku se vidi kako on sijedi za stolom dok njegova supruga i njegov otac stoje i raspravljaju se, a u jednom trenutku otac udara snaju – “Moram da te odvedem kod doktora. Kriv je moj sin što je oženio bolesnu i retardiranu”, rekao je njegov otac u snimku.

“Mogu da ti pokažem da je Marko javno rekao da traži drugu devojku”, rekla je žena, a Marko je dodao: “Tražim normalnu, a ne kao što si ti. Samo misliš da se ubiješ”.

“Hoćeš nju da j**eš i druge”, odbrusila je njegova žena nakon čega je njegov otac ustao i udario ju je što se i vidi u odrazu ogledala – “J**em ti mater, pu k*jo jedna”, rekao je njegov otac, a Marko nije reagovao.

Inače, njegov TikTok nalog je isključen zbog brojnih prijava.