MAGAZIN

OVO NIKO NIJE ZNAO! LEPA BRENA JE 12 DANA LEŽALA NEPOKRETNA ZBOG BOLESTI! Pevačica otvorila dušu o bolesti sa kojom se dugo borila: Hranili su me, bila sam u ŠOKU!

  • 21 Novembra, 2022
  • 0

Pjevačica Lepa Brena, unatoč zavidnoj figuri i sanjivom izgledu, rijetko tko bi mogao pretpostaviti da se već godinama bori s krvnim ugrušcima. U epizodi otkriva da nije osoba

OVO NIKO NIJE ZNAO! LEPA BRENA JE 12 DANA LEŽALA NEPOKRETNA ZBOG BOLESTI! Pevačica otvorila dušu o bolesti sa kojom se dugo borila: Hranili su me, bila sam u ŠOKU!

Pjevačica Lepa Brena, unatoč zavidnoj figuri i sanjivom izgledu, rijetko tko bi mogao pretpostaviti da se već godinama bori s krvnim ugrušcima.

U epizodi otkriva da nije osoba koja paničari i da je navikla mirno razmišljati. Ispričala je i da je, kada se prvi put susrela s krvnim ugruškom, dobro proučila i tačno znala šta smije, a šta ne, te šta je dobro za njezino zdravlje.

S tom dijagnozom susrela se prije 10 godina na operaciji na VMA.

Brena je objasnila i kako je otkrila problem koji ima. Kako je rekla, tek je na jednom koncertu primijetila probleme sa svojim zdravljem. Kad je jednom pogledala vlastitu ruku, bila je potpuno ljubičastoplava. Umjesto da prekine koncert, mikrofon je prebacila u drugu ruku, koja se s vremenom vratila u normalnu boju.
Po povratku u Beograd otišla je na VMA, gdje su joj dijagnosticirali potpuni začep potključne i aksilarne vene na desnoj ruci.

Sljedećih 12 dana se uopće nije mogla micati, samo je ležala s rukama u jednom položaju dok su je drugi hranili i pojili, zahvaljujući sjajnom timu stručnjaka VMA koji je uspio otvoriti 70% vene subklavije i 100% aksilarne vene.

Od tada je promijenila način života i prehrane te usporila tempo.