MAGAZIN

Zar ovo otac da doživi? Evo šta se desilo na rođendanskoj proslavi kćerke Saše Matića! Cijela estrada ga ogovara i ismijava mu se!

  • 21 Novembra, 2022
  • 0

Težak hendikep sa kojim živi Saša Matić, postao je njegova svakodnevnica i on je pronašao način kako da s tim živi sve ove godine. Najveća podrška mu je

Zar ovo otac da doživi? Evo šta se desilo na rođendanskoj proslavi kćerke Saše Matića! Cijela estrada ga ogovara i ismijava mu se!

Težak hendikep sa kojim živi Saša Matić, postao je njegova svakodnevnica i on je pronašao način kako da s tim živi sve ove godine. Najveća podrška mu je supruga, koja zajednom sa kćerkama pruža mu najveću pomoć i omogućava da vodi normalan život kao i svi ostali.

Saša Matić je skoro porslavio svoj rođendan, ali je tom prilikom radio i imao koncert. Međutim, poslije nastupa krenuo je kući, ali nije ni sumnjao šta ga tamo čeka.

On je cijeli svoj život posvetio muzici i svojoj porodici. Važi za jednoj od najboljih vokala sa naših prostora, a njegove pjesme su veliki hitovi koji su pjevani u svako dobra. Poznato je da su njegovi nastupi jako posjećeni i uvijek se traži karta više. Saša Matić uživa u svakom trenu provedenom sa svojom porodicom.

Njemu je supruga zajedno sa kćerkama napravila rođendansko iznenađenje, a njemu nisu dali niti jednu sumnju. Možda je očekivao da će mu nešto pripremiti, ali ovako nešto definitivno nije. Kada je ušao u porodičan dom, one su mu poletile u zagrljaj, a onda su uslijedile i najljepše čestitke. U dnevnom boravku čekala ga je ogromna torta.

Ovaj pjevač može biti sretan što ima ovako dobru i sretnu porodicu, koja mu posvećuje mnogo pažnje i ljubavi.