MAGAZIN

MOJ SIN IDE U PRIVATNU ŠKOLI, NEĆE SIGURNO U SELJAČKU DRŽAVNU! Đaci iz privatne znaju ko je Dara Bubamara: Ona je car!

  • 3 Novembra, 2022
  • 0

Krajem 2019. godine Dara Bubamara dala je intervju za jedan portal koji je ostao toliko upamćen da se i dan danas govori o njemu i prepričava. Naime, ona

MOJ SIN IDE U PRIVATNU ŠKOLI, NEĆE SIGURNO U SELJAČKU DRŽAVNU! Đaci iz privatne znaju ko je Dara Bubamara: Ona je car!

Krajem 2019. godine Dara Bubamara dala je intervju za jedan portal koji je ostao toliko upamćen da se i dan danas govori o njemu i prepričava. Naime, ona je tada govorila o sebi, gubitku kilograma, ali i o svojoj porodici. Naglasila je kako je mnogo posvećena sinu, ali i da njen bivši suprug pokušava da se posveti sinu koliko god je to moguće.

Kako si uspjela tako da smršaš?

Ima tu više faktora, zdrava ishrana, rad i dosta vježbe. I sama sam svjesna da sam privlačna muškarcima, prija im i moja harizma. Ne kažem za sebe da sam lijepa, ali da sam harizmatična i seksi to svakako jesam. Nekada mi bude krivo što na pojedinim mjestima gdje držim nastupe ne dolaze neki sportisti ili političari. Sada sam slobodna i mnogo radim.

Da li ti prija što sada nisi u ljubavnom odnosu?

Sada svakako da. Lijepo je kada je osoba zaljubljena, ali najbitnije od svega je da smo sretni.

Kakav tebi treba muškarac?

Zaista ne znam šta da ti kažem u ovom trenutku. Da li je bolje da bude kao ja ili da je sušta suprotnost mene. (smijeh)

Pričala si da želiš svom sinu obezbjediti sve. Misliš li da će tako postati razmažen?

Ne mislim. Nema od koga da naslijedi lošu osobinu, a već sada je jako vrijedan i radan. Ide na fudbal, džudo, pola dana provede u školi, svira klavir i već sada govori tri strana jezika. Sa deset godina to je zaista nešto predivno i svakoj majci bih poželjela ovakvo dijete.

Je li imao nekad neprijatnosti u školi, obzriom da mu je majka poznata ličnost?

Nije nikada. On ide u normalnu privatnu školu, a ne u neku seljačku državnu u kojoj ćeda ga ismijavaju ili govore mu kojekakve stvari. Nisu s njim u razredu neka seljačka zavidna djeca, nego su to uglavnom djeca uglednim i dobro stojećih porodica.