MAGAZIN

Oženio 5 žena i ima 24 djece: Kada vidite kako izgleda njegova kuća, neće vam biti dobro! (VIDEO)

  • 20 Novembra, 2022
  • 0

Sada ćemo vam predstaviti jednu poligamnu porodicu, za koju i druge takve porodice kažu da su kontroverzne, a vjerujemo da ćete i vi sami. Bivši crkveni poglavar Brady

Oženio 5 žena i ima 24 djece: Kada vidite kako izgleda njegova kuća, neće vam biti dobro! (VIDEO)

Sada ćemo vam predstaviti jednu poligamnu porodicu, za koju i druge takve porodice kažu da su kontroverzne, a vjerujemo da ćete i vi sami. Bivši crkveni poglavar Brady Williams oženio je čak pet žena, a s njima je dobio 24 djece. Oni svi žive u dvije kuće koje se nalaze jedna pored druge, a svakoj ženi je obezbjedio mir i osobni prostor.

Ova velika porodica je 2014. godine otvorila vrata svog doma, kako bi svi zainteresovani mogli vidjeti kako izgleda njihova unutrašnjost. Žene mu se zovu Rhonda, Rosemary, Paulie, Nonie i Robyn.

Da ne bi bilo neslaganja među njima, on svaku noć provede kod druge žene, tako da sa jednom ženom svaku petu noć. Ukoliko se desi da je nekoj od žena rođendan, onda ona ima pravo na posebnu noć sa njim. U njihovoj porodici važi razvoj slobodnog uma i vole svi zajedno da se opuste uz alkohol. Njihov način življenja mnogo se razlikuje od ostalih poligamnih porodica.

Mnoge žene ne bi mogle zamisliti da žive sa više žena od svog supruga, ali očigledno je da ovoj porodici to odgovara. Nikad se niti jedna žena ije požalila svom suprugu, nego su uvijek lijepo se slagale i bile u dobrim odnosima s njima.

Šta vi mislite kako bi ovo funkcionisalo na našim prostorima?

Brad je prilikom snimanja emisije istakao da se oni svi zajedno vole, te da zbog toga njihov život i zajednica nisu komplikovani.

Pogledajte video o ovoj porodici: