MAGAZIN

VIŠE NIKAD U LIDL! Nakon ovog što sam pronašla u piletini, zaklela se da nikad više neću meso okusiti!

  • 20 Novembra, 2022
  • 0

Ova djevojka željela je da pozove prijatelje na večeru, kako bi se družili i zabavili. Razmišljala je šta da im pripremi, a onda odlučila da napravi čitavo pile

VIŠE NIKAD U LIDL! Nakon ovog što sam pronašla u piletini, zaklela se da nikad više neću meso okusiti!

Ova djevojka željela je da pozove prijatelje na večeru, kako bi se družili i zabavili. Razmišljala je šta da im pripremi, a onda odlučila da napravi čitavo pile u rerni, jer je bila ubijeđena da će se to svima svidjeti.

U Lidlu je kupila piletinu po cijeni od 3,99 funti. Čim je došla kući, oprala je piletinu , stavila u tepsiju, a zatim u rernu kako bi se ispeklo dok gosti nisu došli. Jedva je čekala da joj dođu prijatelji, jer se nisu vidjeli neko vrijeme, a oni su pravi gurmani.

Odlučila se za piletinu, jer joj je to bilo najlakše napraviti, brzo bi bilo gotovo, a što je najbitnije nije bilo pretjerano skupo, kao ostala jela. Pregledala je čest piletinu kako ne bi izgorila, nego da bude lijepo i sočno pečena. Međutim, nije ni slutila da će ubrzo uslijediti pravi šok.

Pri kraju pečenja, primjetila je kako se nalazi nešto u unutrašnjosti pileta. Nije joj bilo jasno šta, jer do sada nikad ništa nije viđala. Izvadila je iz rerne da vidi o čemu se radi i bila iznenađena prizerom, jer su to bile pileće noge. Izgledalo joj je toliko odvratno, da je dobila nagon na povraćanje.

Nije mogla suzdržati se, nego je tu sliku postavila na društvene mreže, kako bi upozorila ljude da od sada budu jako oprezni, kako se ne bi zeznuli i pogriješili kao i ona.