Pjevač (37) se vjenčao pa umro iste noći. Supruga objavila video: “Ne razumijem…”

MAGAZIN

COUNTRY glazbenik iz SAD-a Jake Flint preminuo je u snu samo nekoliko sati nakon svog vjenčanja u subotu, pišu strani mediji. Uzrok njegove smrti još nije utvrđen. Njegova supruga objavila je videozapis s njihovog vjenčanja i naslovila ga riječima: “Ne razumijem.”

“Kako ljudi uopće prežive ovoliku bol? Danas smo trebali zajedno gledati fotografije s vjenčanja, a umjesto toga, ja tražim što ću odjenuti na sprovod svog supruga. Srce mi puca, ne mogu ovo izdržati”, napisala je u emotivnoj objavi na Facebooku.

“Svi su ga voljeli”

Flintov dugogodišnji publicist Clif Doyal rekao je za The Oklahoman: “On nije bio samo klijent, bio je divan prijatelj i svima drag momak. Svi su ga voljeli. Bio je ambasador Oklahoma Red Dirt glazbe.”

37-godišnji Flint živio je u Tulsi, a odrastao u Holdenvilleu. Njegov prvi album bio je I'm Not Okay iz 2016., a nakon toga je objavio još tri albuma: Live and Not OK at Cain's Ballroom iz 2018., Jake Flint iz 2020. i Live and Socially Distanced at Mercury Lounge iz 2021. Bio je istaknuti izvođač u Future Faces Showu na dodjeli glazbenih nagrada Texas Regional Radio Music Awards 2018.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *