MAGAZIN

”Pitate se kako nemam bore, a lice mi je lepo? Ne jedem hranu za bednike! Ja sam veća klasa, a mi jedemo nešto drugo..” KARLEUŠA NALJUTILA JAVNOST! (FOTO)

  • 2 Decembra, 2022
  • 0

Već dugi niz godina Jelena Karleuša je u centru pažnje svih, kako svojih kolega, publike, kao i medija. Iako ne bi neko uspio da podnese sav taj pritisak

”Pitate se kako nemam bore, a lice mi je lepo? Ne jedem hranu za bednike! Ja sam veća klasa, a mi jedemo nešto drugo..” KARLEUŠA NALJUTILA JAVNOST! (FOTO)

Već dugi niz godina Jelena Karleuša je u centru pažnje svih, kako svojih kolega, publike, kao i medija. Iako ne bi neko uspio da podnese sav taj pritisak , ona se s njim nosi jako dobro i nikada se nije požalila da joj je zbog toga teško.

Mnogi tvrde kako zna da ide iz jedne krajnosti u drugu, nekada zaista pretjeruje, pa pomislimo kako nema mjeru da zna kad treba da prestane pričati gluposti. Svi su bili zgroženi i iznenađeni, kada su saznali da je prošle sezone uspjela izbaciti jednu kandidatkinju iz takmičenja Zvezde Granda.

Jednom prilikom za srpski portal, iskreno je progovorila o svom braku, kako zaista izgleda njen brak sa poznatim fudbalerom Duškom Tošićem i da li je sve tako idealno kako se predstavlja. Pored toga progovorila je o sebi, kao i na kojji način održava svoj savršen izgled. Istakla je kako se ne plaši da će je surug ostaviti, jer je i sam svjestan ko je ona , kako izgleda i da nikada više ne bi našao najljepšu ženu na svijetu.

Rekla je za sebe da je žena na estradnoj sceni koja posjeduje najveću razinu inteligencije. Za nju je fizički izgled jako bitan, te navodi da je oduvijek vodila računa o svojoj prehrani, odnosno da uzima samo zdravu hradnu, dok nikada nije jela kolače, čips ili slatkiše.

Navodi da veliki uticaj ima i genetika, te da je ona sretna što su u njenoj porodici svi bili fit. Međutim, javljaju se ljudi po društvenim mrežama koji ističu kako Jelena i ne izgleda savršeno kako se predstavlja, te da ima mnogo nedostataka koje uljepšava u fotošopu.

IZVOR: ALTERNATIVAONLINE.INFO