ODLUČILA JE DA SAMA ISTISNE RANU NA KOLENU SVOG SINA: Kada je OVO IZAŠLO iz nje, odmah je počela da VRIŠTI (FOTO)

MAGAZIN

Čudne stvari se, sve češće, dešavaju suda oko nas. Bilo bi lepo da su sve pozitivne, mada sve češće se susrećemo sa onim negativnim.

Pogledajte šta se desilo ovom detet, niko nikada ne bi pomislio da je ovo moguće.

Niko nije mogao verovati da će ovo izaći iz manje rane na detetu, ali 4-godišnji Paul Franklin doživeo je upravo to. Jednog dana se kao i obično igrao na plaži, međutim pao je na stenu i tako povredio koleno.

Kada je rana nabubrila, njegova mama Rachael odvela ga je u hitnu. Lekar ih je obavestio da dete ima infekciju. Međutim, rana nije izlečena iako je nesrećni dečak dobio antibiotsku terapiju.

Rachael je primetila da je koleno počelo da crni. Tada je odlučila na svoju ruku da stisne ranu iako lekar nije preporučio takvu stvar.

Kada je to uradila, nešto šokantno se dogodilo, crni puž je izašao iz kolena! “Ovo se mrda!” Rachael je vrisnula. “Tu je puž unutra! Mehurići izlaze! ”

Puž
foto: Printscreen

Ken, Paulov otac kaže da je sigurno njegov sin pao na puževo skrovište na toj steni. Tako je puževo jaje uspelo preko rane da završi u njegovom kolenu. Danas je Paulovo koleno potpuno zdravo te je čak dao ime pužu – Turbo!

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *