Baka i unuk se ljubili u usta i glumili ljubavni par: Objavili da čekaju bebu, a sve zbog ovoga

MAGAZIN

Neobičan par koji čine Milina Gata (76) i Đuzepe Dana (19) mesecima je intrigirao korisnike društvenih mreža i dok je većinu njihova ljubavna priča zgrozila, bilo je i onih koji nisu imali predrasuda prema jednoj ovakvoj vrsti veze. Oni će, čini se, najviše biti razočarani novim otkrićem.

Milina i Đuzepe su nedavno objavili i da čekaju svoje prvo dete i tako dodatno skrenuli pažnju na sebe, a video kojim otkrivaju pol deteta pregledalo je čak 88 miliona ljudi. U maju mesecu pohvalili su se fotografijom na kojoj Đuzepe prosi 76-godišnju baku, a preko noći postali su viralan par.

Na ovu priču naseli su milioni ljudi, toliko da i svetski mediji bruje o njima. Ipak, ispostavilo se da su Milina i Đuzepe zapravo baka i unuk i ovim načinom žele da prikupe što više pratilaca na društvenim mrežama.

Samo zbog snimka na kom unuk ljubi imaginarni trudnički stomak baki, prikupili su više od milion novih korisnika.

“Ona je udovica, a ja se trudim da joj pružim svu pažnju otkako mog dede više nema, naravno, u ulozi unuka. Čak i poljupci koje možete da vidite samo su znakovi naklonosti uobičajeni u ovom delu sveta među rođacima, baš ništa više od toga”, rekao je 19-godišnjak za medije.

Posle ovog priznanja, mnogi ljudi su osuli “paljbu” na baku i unuka, te su ukazali da je i ovakav način šale veoma bolestan.

“Baki ljubav može da se nadoknadi na potpuno drugačiji način”, “Meni je ovo užasno da gledam”, “Sve, sve, ali da se pravite da čekate bebu? Bizarno”, samo su neki od negativnih komentara.

(Kurir)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *