Priznao istinu! Đorđe David progovorio o aferi sa kandidatkinjom Zvezdi Granda

MAGAZIN

U emisiji “Show se nastavlja” na Blic TV kod Ljubomira Tozeva, roker Đorđe David iskreno je progovorio o aferi koju su pokušali da mu nameste.

Naime, pojedini mediji su objavili da je roker navodno slao poruke eksplicitnog sadržaja jednoj kandidatkinji muzičkog takmičenja “Zvezde Granda” u kom je on član žirija.

Đorđe David je to oštro demantovao i rekao da tako nešto sebi nikada ne bi dozvolio.

emisija "Show se nastavlja", gost Đorđe DavidFOTO: BLIC TV / SCREENSHOT
emisija “Show se nastavlja”, gost Đorđe David
emisija "Show se nastavlja", gost Đorđe David

– Čak je i Popović celu priču demantovao. U žiriju takve insinuacije od muškog dela žirija prema mladim devojkama ne smeju da postoje. To je ružna i prljava priča koja baca ljagu na taj šou. Nikada to sebi ne bih dozvolio, to je ozbiljan moralni faul – otvoreno priča Đorđe David.

Kako roker tvrdi, ispostavilo se da napomenuta osoba nikada nije bila deo takmičenja.

– Popović je prelistao poslednjih 10 godina takmičenja, kako bi video da li je ta devojka bila učesnica i ispostavilo se da ona ne postoji. Interesantno se na kraju da je ona pikirala i druge pevače koji su bili poznati i dobro izgledali – kaže Đorđe David.

emisija "Show se nastavlja", gost Đorđe David

Uredniku emisije Tozevu je i otkrio šta on misli da je pravi razlog što su pokušali da mu smeste tu aferu.

– Ja imam teoriju da ovaj šou program očigledno nekim formama i televizijskih ljudi smeta, mi se trudimo i ginemo tamo do koske. Prvo su napali Bekutu, pa Snežanu Đurišić, pa na Viki i Mariju. Posle toga su krenuli i na mene, pa su pokušali da naprave dževu između mene i Bosančeve ćerle, ali svake dževe tri dana dosta. Da me je poremetilo, jeste, ali istina je izašla na video – iskreno je rekao Đorđe.

emisija "Show se nastavlja", gost Đorđe David

Emisija “Show se nastavlja” emituje se petkom od 22:40, odmah nakon serijala “Ceca show” samo na Blic televiziji na MTS kanalu 115.

Urednik emisije „Ceca Show“ Ljubomir Tozev svakog petka u emisiji „Šou se nastavlja“ ugosti glavne aktere serijala, ali i članove uže ili šire porodice Ražnatović. Oni će govoriti bez zadrške o Svetlani, ali i komentarisati situacije koje su gledaoci imali prilike da vide u igrano-dokumentarnom programu.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *