Stoja više ne liči na sebe, fanovi je napali da se izobličila: Džaba si dala silne pare u Turskoj za operacije! (Foto)

MAGAZIN

Stojanka Novaković Stoja šokirala je sve svojim izdanjem na jednom od posljednjih nastupa.

Pjevačica je zapjevala u jednom lokalu, a snimci i fotografije s njenog nastupa počeli su da kruže društvenim mrežama. Njen fizički izgled ponovo je izazvao lavinu komentara, pa su mnogi zaključili da je folkerka bespotrebno trošila novac na brojne intervencije, ali i da je ponovo povratila veliki broj kilograma.

– Šta se desilo s licem i kosom? Faca neke druge osobe! Bila si tako šlank, opet si se vratila na staru kilažu, haos! Stojo, hitno probuši kašiku! Džaba si dala silne pare u Turskoj za operacije! – samo su neki od komentara korisnika Tvitera i Tiktoka.

Inače, Stoja nikad nije krila da je posjećivala estetskog hirurga i korigovala svoj izgled, a i sama pjevačica je javno govorila o liposukciji, kojoj se prije izvjesnog vremena podvrgla u Turskoj.

 

– Uradila sam to jer sam htjela da budem riba. Boljelo je, oporavak je bio mnogo težak, bila sam devet i po sati u vještačkoj komi. Bolnica je kao svemirski brod, gledali su me kao da sam svjetska zvijezda, iako oni ne znaju da sam ja ovdje javna ličnost. Imala sam tri medicinske sestre u sobi koje su bile 24 sata uz mene – ispričala je Stoja tada za domaće medije, pa istakla da njeni fanovi ne vole kad je mršava.

– Jedno vrijeme sam bila smršala, nisam jela ništa. Bila sam gladna. Pila sam sokove sve vrijeme. Imala sam savršenu liniju, sada već davne, 2003. Promijenila sam lični opis, ali ljudi me nisu prihvatili. Tada su počeli da me pljuju. Govorili su da sam nikakva. Poslije sam se opet predala hrani da im ugodim – istakla je Stoja.

Podsjetimo, Kurir je prvi pisao prošle godine da je Stoja zakazala i odradila kompletan remont kod jednog od najboljih evropskih plastičnih hirurga u Istanbulu, a za ovo zadovoljstvo iskeširala je čak 35.000 eura.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *