Vlatka Pokos: ‘Zagreb je okupirala horda primitivaca, koja si dozvoljava napade na nas domaće’

MAGAZIN

Nakon što je nedavno pjevačica Vlatka Pokos na svom Instagram profilu izvrijeđala proslavljenog hrvatskog reprezentativca Dejana Lovrena nakon što je na Trgu bana Josipa Jelačića zajedno s 80.000 okupljenih ljudi zapjevao pjesmu jednog od najpopularnijih hrvatskih glazbenika, Marka Perkovića Thompsona, “Lijepa li si”, sada su je zbog toga, kako sama navodi u svojoj novoj objavi – i napali.

Njezinu objavu niže prenosimo u cijelosti:

“Danas, tijekom obavljanja božićne kupovine, doživjela sam vrijeđanje u mom voljenom Zagrebu, gradu koji je nekad bio kulturan i progresivan. Nažalost, Zagreb je okupirala horda primitivaca, tvrdog naglaska koja si dozvoljava primitivne napade na nas, domaće ljude. Mržnja i agresija se prela na ulice, toga bi trebali biti svjesni oni koji relativiziraju utjecaj ustašofilije i ekstremizma na Hrvatsku. Uvrede su poput onih na desničarskim portalima, pristojnost me sprječava da ih ovdje napišem. Doživjela sam ih od žena.

Hvala HDZ-u i Plenkoviću na ovoj “uljuđenoj”, “europskoj” Hrvatskoj.

Srećom, sretoh nekoliko pravih Zagrepčana, koji su postali endemska vrsta, koji su mi dali podršku i oduševljeni su mojim objavama protiv ustašluka.

Svim dobrim ljudima želim sretne i blagoslovljene božićne blagdane”, napisala je Pokos.

 

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *