Poštar je isporučio poštu ovoj 94-godišnjoj bakici kada je čuo plač i odlučio provaliti u kuću!

MAGAZIN

Josh Hefta je poštar u Sjevernoj Dakoti, u Sjedinjenim Američkim Državama. Svaki dan vozi svoju uobičajenu rutu i uvijek prolazi pored kuće Alice Paschke. Ova 94-godišnja bakica ga svaki dan pozdravlja. Ponekad ga čak pozove na čaj ili kolač. Predivna žena.Ali u siječnju se njezino stanje pogoršalo, i sve teže se kretala. Josh je vidio da je nema, pa je izašao iz vozila ostaviti poštu ispred vrata. Njih dvoje su se sprijateljili pa nije morao ubacivati u poštanski sandučić.

Ali ovog hladnog zimskog siječanjskog dana Josh je bio na vratima i zvonio, ali nitko nije odgovorio.Josh se već zabrinuo za ovu staricu kada je čuo meki glas koji je tražio pomoć. Tog trenutka je znao da mora brzo reagirati. Vrata su bila zaključana. Udarao je nogom dok ih nije razvalio, a onda je pronašao staru gospođu na podu.

Kasnije je saznao da je pala dan ranije i više nije mogla ustati. Znala je da će Josh doći u čuvala je svu svoju snagu da ga pozove u pomoć. Ležala je tamo skoro 20 sati.Ona je sada prešla u starački dom kako bi bila sigurnija, ali Josh i ovdje redovito dolazi u posjete.

A on? On je zasluženo dobio nagradu ,, Postmaster General “, a ona predstavlja najveću nagradu koju jedan poštar može dobiti.

Kakav heroj!

Izvor: likemag.com

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *