PRETUKAO ĆERKU, JER NIJE POKUPILA IGRAČKE Nasilni otac osuđen na godinu dana zatvora: Devojčicu (5) udarao igračkom u glavu dok se nije polomila, nasrnuo na nju i obućom!

VIJESTI

I. T. koji je pretukao je svoju petogodišnju ćerku D. T. sredinom novembra ove godine, jer je devojčica nije pokupila igračke osuđen je na godinu zada zatvora zbog nasilja u porodici.

Devojčica je tada zadobila lake telesne povrede.

Osumnjičeni je saslušan 14. novembra kada je negirao izvršenje krivičnog dela. Nakon saslušanja, Prvi osnovni sud u Beogradu mu je na predlog tužilaštva odredio pritvor koji traje do danas.

U toku istrage ispitana je svedok majka oštećene D.T. izvršeno je psihijatrijsko veštačenje osumnjičenog I.T. kao i oštećene D.T. a pribavljeni su i izveštaji Gradskog centra za socijalni rad.

Međutim, on je 26. decembra na saslušanju u prostorijama tužilaštva priznao izvršenje krivičnog dela, nakon čega je sa njim, u prisustvu branioca, zaključen sporazum o priznanju krivičnog dela – nasilje u porodici.

U skladu sa zaključenim sporazumom, Prvi osnovni sud u Beogradu je okrivljenog I.T. oglasio krivim i osudio ga na kaznu zatvora u trajanju od jedne godine, pri čemu mu je i produžio pritvor do upućivanja na izdržavanje kazne zatvora.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *