OTKRILI JEZIVU ISTINU: Niko nije htio usvojiti ovu curicu, razlog im je slomio srce!

ZANIMLJIVOSTI

Policajcima koji su je pronašli zaključanu u maloj sobici je pozlilo. Kažu kako je to bio najgori slučaj zanemarivanja djeteta koji su ikada vidjeli. Imala je 7 godina kada je pronađena. Bila je pothranjena, nije komunicirala, nikada nije bila na otvorenom. Pa ipak, njezini posvojitelji nisu željeli odustati, unatoč upozorenjima psihijatara.

Djevojčici su dijagnosticirali autizam. Nije komunicirala. Nakon godina provedenih na prljavom madracu, okružena fekalijama i žoharima, Danielle nije znala ništa, osim hodati.

“Ja sam policajac punih 27 godina i vidio sam svašta, ali ovakav slučaj zanemarivanja djeteta, to je nešto najgore što sam doživio”, rekao je policajac Mark Holste, koji je pronašao Dani.

Njezina je biološka majka izgubila skrbništvo i Dani je smještena u dom za nezbrinutu djecu. Liječnici su joj dijagnosticirali čitav niz psiholoških oboljenja i ko zna kako bi završila da nije bilo Diane i Bernieja Leirowa. Već su imali petero sinova pa su željeli posvojiti djevojčicu. Obratili su se agenciji za posvajanje djece.

“Kada sam vidjela njezinu fotografiju tog dana, u agenciji, odmah me privukla. Bilo je nešto u izrazu njezinog lica”, rekla je Diane Leirow.

“Kada smo pitali za nju, rekli su nam kako ona nije dijete za poželjeti. Odgovorio sam im da nas zanima više”, rekao je Bernie Leirow.

Leroyevi su ipak posvojili Danielle. Zanemarili su upozorenja kako je zlostavljano dijete, koje će zbog toga imati ozbiljne posljedice. Pružili su joj dom na svojoj farmi, uključili se u niz aktivnosti kojima su nastojali pomoći djevojčici.

“Ponašala se kao dijete od 6 mjeseci. Rečeno nam je kako ćemo imati jako puno problema s njom. Međutim, bili smo uvjereni, nakon što smo je posjetili nekoliko puta, da je to mala osoba do koje možemo doći”, rekla je njezina tada buduća mama.

Danielle su doveli kući i bili optimistični. Korak po korak, Danielle je napredovala. Iako još ne govori, komunicira na različite načine. Ljubav i požrtvovnost ipak čine čuda.

Izvor: Net.hr

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *