ISKEŠIRALA 200.000 EVRA! Jovana Jeremić prvi put pokazala novi stan na Dorćolu: “Reći ću vam od koga je kupljen” (Video)

MAGAZIN

Voditeljka Jovana Jeremić ističe da se novi stan nalazi u staroj zgradi, ali da planira da ga renovira.

Ona je našoj ekipi otvorila vrata tek kupljenog stana i otkrila kako planira da ga uredi.

– Stan je stara gradnja i on će se ceo renovirati. U životu sam se uvek vodila energijom, a ovaj stan ima energiju od milion dolara, iako je star. Sa renoviranjem će me ovaj stan od 54 kvadrata izaći 200.000 evra. Sve sam sama zaradila svojim radom – ističe voditeljka, a onda otkriva kako se baš odlučila za ovu nekretninu.

.FOTO: MITAR MITROVIĆ / RINGIER
.

– U ovoj zgradi su živeli eminetni ljudi za vreme Josipa Broza Tita. Veliki političari, funkcioneri, diplomate i u ovoj zgradi ne može baš svako da ima stan. Kada sam ga kupila, bilo mi je bitno da imam parking mesto jer je ovo centar Beograda. Prethodna vlasnica je žena koja je bila najpoznatija hemičarka za vreme Tita. Neću je imenovati, jer će svi znati ko je. Blagosiljala me je i rekla mi je da želi da mi ćerka toliko uspe u životu da nadmaši svoju majku na svakom polju – napominje Jovana za “Super TV“, a onda otkriva plan renoviranja stana.

– Hodnik ću pretvoriti u spavaću sobu koja će biti moja, dok će u sobi preko puta biti ćerka Lea. Velika kuhinja mi ne treba, tako da ću napraviti od špajiza prostoriju gde ću staviti firižider i razne kuhinjske elemente, čisto da bih mogla da pravim zdrave obroke. Imaću velike prozore kroz koje ću gledati na zgrade i piti šampanjac. Spavaća soba će biti strastvena, senzualna, ali i erotska. Zdrava erotika, kao Monika Beluči kada snima reklamu za “Dolce & Gabbanu“. Volim mešavinu španskog i italijanskog stila. U novoj sobi ću da vodim ljubav senzualno. Biće sve u bordo boji: krevet i zidovi, dok će na jednoj strani biti leopard tapeta. Volim sve što je ekstravagantno. Kada je ljubav u pitanju, mnogi misle da sam dominantna. Međutim, greše. Ja sam neko ko u ljubavi uvek voli da bude prava žena i da moj muškarac bude kralj – govori Jovana, a onda otkriva kako će izgledati toalet.

.FOTO: MITAR MITROVIĆ / RINGIER
.

– Oduvek sam želela da imam kupatilo sa televizorom. Imaću hidromasažnu kadu sa zlatnim slavinama, dok će pločice biti leopard “Roberto Cavalli”. Kombinovaću sve sa najskupljim, zlatnim mermerom. Sa prozora iz dnevnog boravka ću da kontrolišem ko se sa kim švaleriše. I pratim ko vozi skupe automobile, a ko ne. Cela dnevna soba će biti zelena. Zašto zeleno? Privlači pare i zelena je moja omiljena boja. Zemljani tonovi, bikovski. Zelene fotelje i dvosed, kao i veliki televizori sa kojih ću da pratim sve programe na televiziji. Sve ljude koji mi budu važnu, zvaću kod mene kući – zaključuje Jovana Jeremić za “Super TV”.

OPREMIĆU STAN NA KOMPENZACIJU

Jovana napominje da ima u planu da stan u budućnosti opremi na kompenzaciju.

– Ovo je komercijalni stan i biće najslikaniji stan do sada zato nek mi se javi svi koji žele da mi ga opreme na kompenzaciju. Trenutno te pare nemam jer sam potrošila na kupovinu stana, kaže voditeljka.

.FOTO: MITAR MITROVIĆ / RINGIER
.

PODIGLA SAM KREDIT

Voditeljka otkriva kako je zaradila za skupu nekretninu:

.FOTO: MITAR MITROVIĆ / RINGIER
.

– Podigla sam kredit za ovaj stan. Međutim, ja sam na Mirijevu kupila jednu nekretninu za 63.000 evra u kešu i sada je izdajem za 500 evra. Samim tim ratu kredita plaćam od mesečne kirije. Dok su mene mnoge javne ličnosi pljuvale, ja sam zaradila novac. Znam mnoge voditeljke koje su glumile finoću, a svašta radile sa strane i dok su mi se smejale što zarađujem preko Instagram reklama, ja sam novac stavljala u svoj štek i tako sve sebi obezbedila.

Ceo stan pogledajte u videu iznad, a ostatak fotografija, pogledajte u galeriji na početku teksta.

Inače, Jovana je poznata po britkom jeziku, pa je tako govorila o jednom našem političaru, kojeg je osudila za ucenu,

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *