MAGAZIN

Pokojna osoba ne dolazi u san bez razloga – Morate pročitati zbog čega se ova pojava dešava!

  • 5 Februara, 2023
  • 0

Mi se danas malo zanimamo za jednu jako misterioznu temu, a to je kao što i sami možete da vidite u pitanju kada neko sanja mrtve osobe. Ovo

Pokojna osoba ne dolazi u san bez razloga – Morate pročitati zbog čega se ova pojava dešava!

Mi se danas malo zanimamo za jednu jako misterioznu temu, a to je kao što i sami možete da vidite u pitanju kada neko sanja mrtve osobe.

Ovo se posebno odnosi na to, kada sanjate osobu koja vam je bila jako bliska, i koja vam je bila roditelj, sestra, brat ili neko od bliskih rođaka.

Ponekad snovi znaju da budu i više nego realistični, i poneke osobe ne samo celi dan, nego i onaj sledeći se jednostavno ne mogu oporaviti, koliko ih to samo emotivno pogodi.

Zato, žene posebno u ovim slučajevima odmah uzimaju sanovnik, i pokušavaju da pronađu šta to zapravo znači?

Naravno, realno gledajući sa medicinske strane, to je jednostavno vaša svest kriva za sve, mali kvrc u mozgu i opterećenost i razmišljanje o preminulim osobama, dovode do toga da sanjate majku ili oca.

Međutim, prema starim narodnim verovanjima, a ko sanjate majku ili oca, oni vam žele samo poručiti da je negde gore, ipak lepše i da nema potrebe da se brinete šta se sa njima zapravo dešava na onom svetu.