MAGAZIN

”IMAM 2 ŽENE SA SELA, ONE SU NAVIKLE TO DA RADE..” Ceca otvorila vrata porodičnog doma, objasnila zašto ne kuha i ne briše prašinu!

  • 6 Februara, 2023
  • 0

Neko o kome uvijek ima šta da se priča i stalno isplivaju neke nove priče, svakako je Svetlana Ceca Ražnatović, čiji život mediji pomno prate i nastoje obilježiti

”IMAM 2 ŽENE SA SELA, ONE SU NAVIKLE TO DA RADE..” Ceca otvorila vrata porodičnog doma, objasnila zašto ne kuha i ne briše prašinu!

Neko o kome uvijek ima šta da se priča i stalno isplivaju neke nove priče, svakako je Svetlana Ceca Ražnatović, čiji život mediji pomno prate i nastoje obilježiti svaki trenutak njenog života.

Ona je jedno vrijeme boravila u Crnoj Gori gdje je imala veliki broj zakazanih koncerata, te su je intervjuisali razni portali. Ona je iskoristila priliku da otkrije kakvim poslovima se bavi kod kuće, da li radi sve kao i svaka druga žena, ili ipak ima nekih poslova koje ne želi da obavlja.

Otkrila je kako najveći pritisak na nju vrše sestra Lidija i majka Mira , koje žele da pjevačica nauči sve i da svašta zna raditi, jer nikad se ne zna da li joj može zatrebati. Dodala je da upravo iz tog razloga zna svašta, ali i da zna kuhati, iako ne voli to. Nikada joj to nije bilo zanimljivo, nego bi radije nešto naručila ili dozvolila njima da skuhaju porodični ručak.

Ceca je istakla kako je to već dobro poznato, te da je sa sestrom Lidijom u najboljim odnosima, obzirom da zajendo žive. I sestrina djeca znaju na koji način Ceca funkcioniše, pa su je zavoljeli takvu i poštuju je, kao da im je rođena majka.

Ima dvije žene koje se bave sređivanjem kuće, a preporučila ih je pjevačicina majka. One su sada postale kao dio njihove porodice, a za svoj posao dobijaju dosta novca, obzirom da su odlične u tome.