MAGAZIN

NE BRIJEM SE DOLE, JER DLAKE IMAJU SVOJU FUNKCIJU, INAČE NE BI RASLE! Manekenka oduševila sve svojim izgledom, ali kad se skine nastane MUK!

  • 7 Februara, 2023
  • 0

Početkom 21. vijeka mnoge stvari su se promijenile, naročito kada su u pitanju žene. Većina njih počela je da pokazuje koliko je bitan fizički izgled, pa su svo

NE BRIJEM SE DOLE, JER DLAKE IMAJU SVOJU FUNKCIJU, INAČE NE BI RASLE! Manekenka oduševila sve svojim izgledom, ali kad se skine nastane MUK!

Početkom 21. vijeka mnoge stvari su se promijenile, naročito kada su u pitanju žene. Većina njih počela je da pokazuje koliko je bitan fizički izgled, pa su svo svoje slobodno vrijeme iskorištavale da vježbaju, idu na razne estetske zahvate i pazu na ishranu kako bi bile što atraktivnije i privlačnije. Jednostavno žele da plijene svojim izgledom.

Sve to nekada traži mnogo vremena, ali i odricanja od raznih stvari. Međutim, opšte je poznato i slobodno možemo reći da je postalo nužno da žene budu depilirane, i da na svom tijelu nemaju dlaka.

Odlučili smo da vam danas predstavimo nekoliko žena koje se ne stide svog tijela, te žele cijelm svijetu da pokažu kako i one mogu biti privlačne i atraktivne, čak i kada ne prate sve trendove kao ostale žene. Manekenka po imenu Ejmi, odlučila je da do daljnjeg više ne upotrebljava brijač kada je u pitanju uklanjanje dlaka sa bikini zone.

Objavila je nekoliko video snimaka na TIKtoku gdje je u kupaćim kostimima. Iako bi fokus trebao da bude na njeno savršeno tijelo, ipak svi najprije vide ‘grm’. Ejmi je izjavila kako ne želi da uklanja te dlake, jer da one ne trebaju biti tamo dolje, onda ne bi ni rasle. Javilo se dosta žena koje su je podržale, naročito u ovom vremenu kada je uspjela da pokaže svoju samouvjerenost.

Međutim, neki muškarci su sebi dali za pravo i ostavili komentare ispod njene fotografije, gdje su govorili kako je ovo gadno svakom muškarcu i da oni ne bi mogli biti s njom, koliko god da je lijepa i privlačna.