MAGAZIN

Muškarci poludili zbog golih butina Lidije Vukičević: Glumica pokazala tijelo od milion dolara! (FOTO)

  • 8 Februara, 2023
  • 0

Široka narodna masa je oduševljena izgledom glumice Lidije Vukičević , još ood kako je započela sa svojom karijerom. Svi su je hvalili , pa čak i onda kada

Muškarci poludili zbog golih butina Lidije Vukičević: Glumica pokazala tijelo od milion dolara! (FOTO)

Široka narodna masa je oduševljena izgledom glumice Lidije Vukičević , još ood kako je započela sa svojom karijerom. Svi su je hvalili , pa čak i onda kada je uradila nekoliko estetskih operacija i korekcija na svom licu. Znamo i da publika to ne voli, posmatrajući koliko osuđuju druge ljude kada se podvrgnu estetskim operacijama.

Lidija često po društvenim mrežama objavljuje svoje fotografije koje oduevljavaju njenu publiku i fanove, a sada na osnovu ove fotografije slobodno smijemo reći da su muškarci poludili za njim i niko nije ostao ravnodušan.

Nije ništa previše otkrivala, ali je opet dovoljno pokazala da bi zagolicala maštu svima. Dosta ljudi se slaže u jednom, da Lidija izgleda mnogo bolje i atraktivnije od pola mladih djevojaka koje danas podvrgavaju svoje tijelo raznim operacijama i ugradnji silikona.

Lidija često po društvenim mrežama dobija pohvale na osnovu svog fizičkog izgleda, kao i ponašanja. Iako je u kasnim godinama, za nju kažu da je kao vino, što starija to bolja. Ispod svake njene fotografije možemo da vidimo mnogo pozitivnih komentara.

Šta vi mislite o ovoj glumici ? Pratite li njen rad i jeste li zadovoljni sa istim!? Pišite nam u komentare!