BIO JE VELIKI JUGOSLOVENSKI ZAVODNIK, ŽENE SU GA OBOŽAVALE: Nije uspeo da se izbori sa OPAKOM BOLEŠĆU

MAGAZIN

Tihomir Arsić bio je u braku sa našom istaknutom pevačicom etno muzike Biljanom Krstić sa kojim je dobio ćerke Milicu i Lenku.

Zbog javnih profesija brak poznatih umetnika bio je medijski praćen. A Biljana je jednom prilikom komentarišući borbu bivšeg supruga sa kancerom za “Objektiv- rs” kratko izjavila: “Naravno da smo jedni uz druge. Ne bih da govorim o toj temi. Hvala, prijatno”.

Biljanine i Tihomirove naslednice nisu jurile za medijskom pažnjom, ali su gotovo pa neminovno poznate javnosti.

Tihomir Arsić u filmu 'Lov u mutnom'
Tihomir Arsić u filmu “Lov u mutnom”foto: prentscreen/youtube/ Dalibor Baki

Fotografije Milice i Lenke komentarisale su se u stilu: na koga više liče, da li su, kada su profesije u pitanju, krenule stopama svojih roditelja…

Tihomir je gotovo pa uvek, kada je davao intervjue, pričao o deci.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @balkanskim.sokakom

Tako je i u poslednjoj izjavi poručio da bi voleo da još bude uz svoje naslednike i da im pomogne, a posebno je izdvajao požrtvovanost i borbu starije Milice, dizajnerke, kao mame prevremeno rođene devojčice Noe.


“Nisam vikend–tata, ne plaćam alimentaciju, jer svoje kćerke vaspitavam zajedno sa Biljom sa kojom sam u stalnom kontaktu. Za mene među mojih četvoro dece ne postoji razlika. Jedan od uslova da mi i Jelena rađa decu bio je da budem duboko svestan da je ona žena koja će ne samo prihvatiti nego i voleti moje kćerke iz prvog braka. Pravo je bogatstvo što najmlađi Arsenije ima tri sestre”, rekao je glumac 2011. za magazin “Helo”.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *