MAGAZIN

BIO JE VELIKI JUGOSLOVENSKI ZAVODNIK, ŽENE SU GA OBOŽAVALE: Nije uspeo da se izbori sa OPAKOM BOLEŠĆU

  • 11 Februara, 2023
  • 0

Tihomir Arsić bio je u braku sa našom istaknutom pevačicom etno muzike Biljanom Krstić sa kojim je dobio ćerke Milicu i Lenku. Zbog javnih profesija brak poznatih umetnika

BIO JE VELIKI JUGOSLOVENSKI ZAVODNIK, ŽENE SU GA OBOŽAVALE: Nije uspeo da se izbori sa OPAKOM BOLEŠĆU

Tihomir Arsić bio je u braku sa našom istaknutom pevačicom etno muzike Biljanom Krstić sa kojim je dobio ćerke Milicu i Lenku.

Zbog javnih profesija brak poznatih umetnika bio je medijski praćen. A Biljana je jednom prilikom komentarišući borbu bivšeg supruga sa kancerom za “Objektiv- rs” kratko izjavila: “Naravno da smo jedni uz druge. Ne bih da govorim o toj temi. Hvala, prijatno”.

Biljanine i Tihomirove naslednice nisu jurile za medijskom pažnjom, ali su gotovo pa neminovno poznate javnosti.

Tihomir Arsić u filmu 'Lov u mutnom'
Tihomir Arsić u filmu “Lov u mutnom”foto: prentscreen/youtube/ Dalibor Baki

Fotografije Milice i Lenke komentarisale su se u stilu: na koga više liče, da li su, kada su profesije u pitanju, krenule stopama svojih roditelja…

Tihomir je gotovo pa uvek, kada je davao intervjue, pričao o deci.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @balkanskim.sokakom

Tako je i u poslednjoj izjavi poručio da bi voleo da još bude uz svoje naslednike i da im pomogne, a posebno je izdvajao požrtvovanost i borbu starije Milice, dizajnerke, kao mame prevremeno rođene devojčice Noe.


“Nisam vikend–tata, ne plaćam alimentaciju, jer svoje kćerke vaspitavam zajedno sa Biljom sa kojom sam u stalnom kontaktu. Za mene među mojih četvoro dece ne postoji razlika. Jedan od uslova da mi i Jelena rađa decu bio je da budem duboko svestan da je ona žena koja će ne samo prihvatiti nego i voleti moje kćerke iz prvog braka. Pravo je bogatstvo što najmlađi Arsenije ima tri sestre”, rekao je glumac 2011. za magazin “Helo”.