MAGAZIN

VRELA VODITELJICA USIJALA INTERNET, ALI ČEKAJTE DA SE OKRENE: Kad joj vidite lice, past ćete sa stolice!

  • 12 Februara, 2023
  • 0

Ova voditeljica koja se pojavljuje na argentijskoj televiziji, a vodi sportski informativni program, napravila je potpunu pometnju i izazvala haos, kad god se pojavila na malim ekranima. Njeno

VRELA VODITELJICA USIJALA INTERNET, ALI ČEKAJTE DA SE OKRENE: Kad joj vidite lice, past ćete sa stolice!

Ova voditeljica koja se pojavljuje na argentijskoj televiziji, a vodi sportski informativni program, napravila je potpunu pometnju i izazvala haos, kad god se pojavila na malim ekranima. Njeno ime je Marija Sol Perez, a na internetu je postala prava senzacija i to u kratkom vremenskom roku.

Po pisanju njihovih medija, potpuni haos se napravi poslije svake emisije, a ova koju ćemo mi danas da spomenemo bila je daleko najgledanija, te se o njoj i dan danas govori.

Naime, ona je izašla pred kameru u oskudnoj odjeći koja samo što nije popucala na njenom tijelu. Uvijek bi se pojavljivali u preuskim pantalonama i tajicama, kojima je malo nedostajalo da počnu pucati u njoj, naročito ukoliko bi htjela da se sagne.

Publika ju je zavoljela, a naročito muškarci. Svi su se složili da bi ona trebala ponijeti titulu najljepše voditeljice na svijetu, jer je to zaslužila svojim ponašanjem i oblačenjem. Svaka emisija postajala je sve gledanija, a ono što je mnogima bilo bitno jeste što je ona bila jako opuštena tokom razgovora.

Šta vi mislite da li je zaslužila da ponesu titulu najljepše voditeljice? Smatrate li da je uredu da se ovako pojavljuje na malim ekranima?