“Draga ženo, Sigurno shvaćaš da su ti 54 godine, ja imam određene potrebe koje ti jednostavno više ne možeš kvalitetno i u potpunosti zadovoljiti…”

MAGAZIN

Evo kako je profesor matematike poručio svojoj supruzi: “Draga ženo, naravno da razumiješ da imaš 54 godine i da ja imam neke potrebe koje ti više ne možeš zadovoljiti kvalitetom i integritetom. S druge strane, naš brak je skladan i kao žena si zaista dobra i ja sam tobom oduševljen. Iskreno se nadam da te ova vijest neće povrijediti ili rastužiti. Odlazim u motel sa svojom 24-godišnjom asistenticom nakon odlaska s posla, ali dolazim kući prije ponoći, tvoj suprug. ” Čim je stigao u motel, provjerio je mobitel da vidi ima li kakvih novosti, vidio je poruku koju mu je supruga napisala ..

Moj dragi mužu, i ti imaš tkođe 54 godine i dok budeš čitao ovu poruku imaj samo na umu da ću ja biti u sobi sa dvadesetogodišnjim konobarom kojeg sam pokupila u obližnjem baru, a pošto si ti izvrstan matematičak i sam znaš da 18 ide u 54 mnogo više puta nego 54 u 24. Ne moraš me čekati, tvoja žena

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *