PAŠĆETE SA STOLICE KADA BUDETE ČULI KOLIKO IRINA VUKOTIĆ IMA GODINA: Za 3 života nećete pogoditi

MAGAZIN

Irina Vukotić je srpska novinarka i voditeljka.

Rođena je 2. maj 1976. i ima 46 godina.

Svoju profesionalnu voditeljsku karijeru započela je 2000. na Trećem kanalu RTS-a, gde je vodila muzičku emisiju Dodatno ubrzanje kao i kulturno-informativni program Mozaik.

Pre gašenja kanala, prelazi u producentsku kuću Emošn gde je vodila Sve za ljubav.

Godine 2006. počinje da vodi emisije koje su prikazivane u sklopu Velikog brata, na kojima radi i kao urednik sve do 2011. kada napušta Emošn i prelazi na Prvu srpsku televiziju gde počinje da vodi emisiju Žene.

Poreklo Irine Vukotić
Poreklo Irine Vukotićfoto: Instagram printscreen/irinavukoticc

Od oktobra 2014. godine vodi jutarnji program tačno 9.Godine 2016. prelazi na Hepi televiziji gde je vodila Dobro jutro Srbijo sa Milomirom Marićem. 2018. godine je napustila Hepi i prešla na Pink gde vodi Novo jutro sa Živoradom Žikom Nikolićem.

Bila je udata za Savu Radovića voditelja i bivšeg učesnika Velikog Brata sa kojim ima ćerku Iskru.

Irina je rođena u Gornjem Milanovcu. Osnovnu školu i gimnaziju završila je u Užicu, još u školskim danima je počela da radi na radiju, bila član Narodnog pozorišta iz Užica, trenirala odbojku i folklor. Diplomirala je srpski jezik i književnost na Filološkom fakultetu u Beogradu.

Tada je bila poznata kao Irina Radović. Pet godina posle razvoda vratila je svoje devojačko prezime Vukotić.

Snimila je nekoliko modnih editorijala za magazin „Story“ u kojima je pokazala da joj ni uloga modela nije strana iako joj je „prirodno stanište“ televizija.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *