Priča iz Srbije mnogima tjera strah u kosti! U ovom selu kada padne mrak, niko ne izlazi iz svog doma! Njega se svi boje, a evo i zbog čega! (FOTO)

MAGAZIN

Razne su priče i informacije koje dolaze do nas te je i ovog puta do nas došla priča o jednom selu u Srbiji o kojem se već par dana priča na cijelom Balkanu. To je selo u kojem se dešavaju jako čudne stvari.

Tu živio čovjek koji je bio posvađan sa svim ljudima u selu. Miroljub je bio pijanica i svađalica i nije imao niti ženu ni djece. A volio je da spopada tuđe žene. Nakon njegove smrti svi u selu su bili sretni, međutim od tada svaku noć iz njegovog groba se čuju jako čudni zvukovi te se dešavaju abnormalne stvari koje utjeruju strah u kosti ljudima iz sela.

Baš zbog toga kada padne mrak niko od njih ne izlazi iz svog doma i to traje već par godina. Mnogi i naučnici su rekli kako je to fenomen koji zapravo ne može da se otkrije zbpg čega se dešava ali ono što je sigurno da tu svi ljudi žive u strahu i nimalo nisu opušteni iako su na svom prostoru.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *