MAGAZIN

One se diče sa ovim, a trebalo bi ih biti sramota: Evo čime se bahate estradne zvijezde – sam prostakluk!

  • 14 Februara, 2023
  • 0

Svaki dan imamo priliku da po medijima i portalima čitamo razne dogodvštine iz života poznatih, kao i razne skandale i afere. One se svim tim ponose, jer su

One se diče sa ovim, a trebalo bi ih biti sramota: Evo čime se bahate estradne zvijezde – sam prostakluk!

Svaki dan imamo priliku da po medijima i portalima čitamo razne dogodvštine iz života poznatih, kao i razne skandale i afere. One se svim tim ponose, jer su osigurale sebi barem jedan dan da budu poznate i da se o njima govori, a nije im bitno što su to loše stvari.

Na osnovu njihovog ponašanja i izjava, možemo da zaključimo samo jedno, da ono čime se pametan stidi, time se budala ponosi.

Stanija i Soraja su prve starlete na našim prostorima, koje se svaki dan hvale svojim izgledom i tijelom, pa objavljuju raznorazne fotografije provokativnog sadržaja. Djevojčice po društvenim mrežama mogu to vidjeti, pa počinju smatrati da je to normalno i tako se oblače od ranih dana, a ustvari prave velike greške u svom životu.

Ovakve osobe ne trebaju da budu uzor mladima, nego pametne i obrazovane, kojima fizički izgled i ulaganje novca u silikone nije osnovni posao. U posljednje vrijeme mnogo se govori i o Dijani Janković koja se po društvenim mrežama hvali luksuznim životom, a sa izjavama vrijeđa ljude.

Šta vi mislite o sadašnjem ‘modernom dobu’? Smatrate li da se treba ovoliko prostora i pažnje davati starletama koje truju dječiji mozak?