Živim u Njemačkoj, imam stalan posao i stan, MNOGO NOVCA: Tražim muškarca sa Balkana, sve mu nudim, a IMAM SAMO JEDAN USLOV!

MAGAZIN

Danas smo za vas pripremili jedan jako zanimljiv oglas, koji je privukao veliku pažnju javnosti, a naročito ljudi sa naših prostora. Ova žena je prije nekoliko godina napustila Balkan i otišla u inostranstvo u potrazi za boljim životom.

Odselila se u Njemačku i tamo se udala, kako bi mogla da dobije njihove papire. Njen tadašnji muž bio je jako dobro situiran, odlična primanja, ali je imao i velika poznanstva, što joj je omogućilo da dobije dobar i siguran posao. Međutim, nekoliko godina kasnije on je preminuo.

Ona je poslije toga kupila stan u kojem sada živi sa dvoje djece, ali kako ističe najviše joj treba ljubav i partner. U oglasu koji je bjavila po društvenim mrežama, naglasila je kako ima mnogo novca, stan , auto, kao i siguran posao.

U potrazi je za pravom ljubavi, a ne sa nekim s kim bi živjela iz koristi. Međutim, imala je samo jedan uslov koji bi morali da poštuju njeni muškarci, a upravo je to mnogo razbijesnilo i muškarce i žene. Napisala je da ima dva sina, ali da muškarac koji želi da je ima, mora da prihvati i njene sinove i ponaša se prema njima, kao da im je pravi otac.

Ujedno taj muškarac ne smije da ima svoje djece, jer onda ne bi mogao da se posveti njenoj kako treba.

Šta vi mislite o ovome!?

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *