GLOBUS

Izgleda da je došao KRAJ SVIJETA: Pojavio se krater koji se svake minute širi: Guta kuće, auta, ljude, NESTAJE SVE!

  • 16 Februara, 2023
  • 0

Mnogi su mislili kako su 2020. i 2021. godine najgore koje su nam se mogle desiti, ali po svemu sudeći ova će da bude mnogo gora i teža,

Izgleda da je došao KRAJ SVIJETA: Pojavio se krater koji se svake minute širi: Guta kuće, auta, ljude, NESTAJE SVE!

Mnogi su mislili kako su 2020. i 2021. godine najgore koje su nam se mogle desiti, ali po svemu sudeći ova će da bude mnogo gora i teža, jer će se desiti stvari kakve niko nije očekivao. Od samog početka mogli smo vidjeti da će biti gora i teža, nego ijedna do sada.

Svaki dan smo u prilici da vidimo neke ružne stvari koje se dešavaju kako kod nas, tako i u cijelom svijetu. Nema dana da nismo pročitali nešto ružno, a rubrike crne hronike su najviše popunjene.

U Italiji se desila ružna stvar, koja barem na sreću nije imala velikih posljedica, odnosno nije bilo ljudskih žrtava. Tačnije u Napulju se pojavio veliki krater čija je dubina oko dvadeset metara. Kako govore mještani, iznenada se čuo jak zvuk, nalik eksploziji i tlo se samo otvorilo.

Sve što je bilo, kuće i automobile progutalo je za tren. Vatrogasci su odmah izašli na teren i osigurali područje, te pokušavaju na razne načine spriječiti širenje tog kratera. I sami su priznali da je ovo užasno i da nikada do sada nisu imali priliku da vide ovako nešto.

Voda je isključena, nema ni struje, a kako saznajemo spasilačke službe su započele i sa evakuacijom stanovništva, kako bi neometano mogli da vrše istragu i saznaju koji je razlog nastanka ovog kratera.