NIKA, JESI LI OVO STVARNO TI? Ćerka Jelene Karleuše i Duška Tošića POSTALA PRAVA DEVOJKA, DANAS SVI BRUJE O NJOJ

MAGAZIN

Mlađa ćerka pod dive Jelene Karleuše i fudbalskog menadžera Duška Tošića, Nika, veoma je aktivna na društvenim mrežama gde često objavljuje video snimke i fotografije, a jednom od poslednjih u nizu veoma je privukla pažnju.

Svaka njena objava privlači veliku pažnju javnosti, a nova frizura Nike Tošić sada je prikupila veliki broj lajkova i komentara.

Sudeći po snimku koji je nedavno osvanuo na TikTok profilu Jelenine i Duškove naslednice može se primetiti da je tinejdžerka rešila da malo promeni imidž.

Nika je postala prava devojka
Nika je postala prava devojkafoto: Printskrin: Tiktok/nika.spamm

Ona je svoju dugu kosu koju već neko vreme nosi prošarala tek ponekim pramenom.

Promena joj lepo stoji
Promena joj lepo stojifoto: Printskrin: Tiktok/nika.spamm

Nikina frizura oduševila je njene pratioce, a beličasti pramenovi koji su osvežili su njen izgled su prema mišljenju njenih vršnjaka pun pogodak.

Podsetimo, uveliko je široj javnosti poznato u kojoj meri je mlađa ćerka Jelene Karleuše i Duška Tošića simpatična i duhovita, pa i talentovana za mnogo toga.

Sve te vrline Nike Tošić u prvi plan, tako da se javnost u njih može uveriti, dospele su zahvaljujući društvenim mrežama, nadasve Tik Toku na kom je mezimica pevačice i bivšeg fudbalera vrlo aktivna.

Karleuša sa ćerkama
Karleuša sa ćerkamafoto: Instagram/karleusastar

Na pomenutoj platformi Nika peva, glumi, deli štoseve, a povremeno i deliće svoje intime, što je bio slučaj i nedavno.

Iz svoje spavaće sobe mlađa ćerka Jelene Karleuše i Duška Tošića snimala se i pobrala brojne simpatije pratioca, najpre navijača Fk Crvena Zvezda za koji je njen otac jedno vreme igrao i koji mu je i daje i po penzionisanju u srcu.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *