SPORT

JELENA ĐOKOVIĆ VIŠE NEĆE DA RAĐA! ”Loše sam i anksiozna. Novaka gledam kao svoje dijete. Ne znam gdje udaram, ni kako ću dalje..”

  • 17 Februara, 2023
  • 0

Gotovo svi zavide Jeleni Đoković što je uspjela da smuva najboljeg tenisera na svijetu, pa bi svaka željela da se nađe na njenom mjestu. Kao što mnogi znaju

JELENA ĐOKOVIĆ VIŠE NEĆE DA RAĐA! ”Loše sam i anksiozna. Novaka gledam kao svoje dijete. Ne znam gdje udaram, ni kako ću dalje..”

Gotovo svi zavide Jeleni Đoković što je uspjela da smuva najboljeg tenisera na svijetu, pa bi svaka željela da se nađe na njenom mjestu. Kao što mnogi znaju Novak je svojim poslom stekao veliko bogatstvo u kojem uživa i Jelena i njihovo dvoje djece. Oni su vlasnici nekoliko nekretnina koje se nalaze svugdje u svijetu.

Ali, sada se potegla priča da Jelena ima nekoliko ozbiljnih problema, koji je mnogo muče i ne daju joj mira. Željela je da o njima priča u javnosti, te je bez ustezanja progovorila o tome u jednoj televizijskoj emisiji.

Jelena je priznala da je jako temperametna, baš kao i Novak, te kod njih često dolazi do svađa. Strastveni su i njihovi stavovi se razilaze, zbog čega često ne mogu da pronađu zajednički jezik i jednostavno rješenje za svoje probleme. Osim toga, istakla je kako se Novak u mnogo situacija ponaša kao dijete, pa ga mora često opominjati, a i zaustavljati kako ne bi realizovao sve planove koji mu dođu na pamet.

Otkrila je kkao Novak voli mnogo da putuje, ali ona mora da ga zaustavlja u tome, jer treba nekada da se posveti porodici, a ne da ona završava sve obaveze i nosi jedina odgovornst za djecu.

Priznala je kako mnogo obaveza i posla nosi odgajanje djeteta, a osim toga njima treba pružiti i ljubav i pažnju. Otkrila je da Novak želi još jedno dijete da imaju do kraja karijere, ali ona je jasno rekla da ne želi , jer joj je dosta što mora o njemu da se brine.