MAGAZIN

Imanje sa kućom od 100 kvadrata košta 6 000 eura, a niko neće da kupi! Kada čujete razlog zaplakati ćete..

  • 18 Februara, 2023
  • 0

U Šapcu postoji jedno imanje sa kućom koja se prostire na 100 metara kvadratnih, ima nekoliko pomoćnih objekata i hektar okućnice. Cijena cijelog imanja je 6 000 eura,

Imanje sa kućom od 100 kvadrata košta 6 000 eura, a niko neće da kupi! Kada čujete razlog zaplakati ćete..

U Šapcu postoji jedno imanje sa kućom koja se prostire na 100 metara kvadratnih, ima nekoliko pomoćnih objekata i hektar okućnice. Cijena cijelog imanja je 6 000 eura, ali niko do sada se nije javio da kupi kuću.

Prodavci su sa tugom u glasu priznali kako su ih muke natjerale na ovaj čin, pa moraju da se odreknu očevine i prodaju strancima. Milenija je otkrila kako je skoro četrdeset godina bila u braku , ali da se sada dogovorila sa bivšim suprugom da prodaju sve što su stekli u braku ili što su naslijedili od roditelja.

”Što ne bi zamijenili za neki stan? Šta fali, mogli bi bez problema da dobijete kuću sa dvorištem.”- objasnio je sredovječni bračni par koji prodaje kuću.

”Bio je oženjen jednoj djevojkom, ali ona je nažalost mlada umrla. Onda sam ga ja upoznala i došla za njega, nisam tada ni pomišljala da nikada neću imati svoje dijete. On je imao kćerku i sina iz prvog braka i oni kako su rasli , otišli su ssvojim putem, a njega je to mnogo pogodilo i počeo je mnogo da pije. I mene je počeo tući. Rekla sam pa, e nećeš se tako ponašati po stare dane.” – ispričala je Milenija.

Otkrila je kako je razmišljala da ode u starački dom i sve rasproda, jer neće da prihvati da živi u kući sa pijanicom i nasilnikom.