Incident na Bežanijskoj kosi: Brena saznala da je Boba vara i dere se ulicama: ”Zapaliti ću kuću i ti ćeš gorjeti u njoj sa tom kalašturom!”

MAGAZIN

Jedna od najuspešnijih i najtraženijih estradnih ličnosti na našim prostorima svakako je Lepa Brena, koja može da se pohvali dugom karijerom, velikim hitovima i punim salama. Na javnoj sceni je preko trideset godina, što joj je omogućilo da stekne veliko bogatstvo.

Mediji je prate na svakom koraku, pa je često njihova meta, baš kao i njen suprug Boba Živojinović, sinovi i snaja Aleksandra Prijović. Boba je jedan od najpoznatijih tenisera u Srbiji, ali i u svetu. Bio je oženjen kada je upoznao Lepu Brenu.

Zaljubili su se na prvi pogled, zbog čega je napustio suprugu, ubrzo se razveo i venčao sa Brenom. Iz njihove ljubavi rodio se sin, dok je Boba sa sobom poveo sina iz Filipovog prvog braka. O Breni se uvek mnogo pričalo, i tada su je nazivali „kidnaperom muževa” ili „razbijačicom brakova”, ali to na nju nije nimalo uticalo.

STARS, Zvezde Granda specijal. Na slici Lepa Brena foto Ana Paunkovic

Skoro su proslavili 28 godina braka, a tokom jednog intervjua novinari su Brenu pitali šta bi uradila da je Boba prevari. Rekla je da nikada nije razmišljala o tome, a zna da je Boba mnogo voli i da je ne bi prevario. Ali, ako bi se to desilo, zapalila bi njihovu kuću, i Boba i ljubavnicu koji su u njoj.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *