Pronašao je u smeću dvije bebe i donio ih kući, a onda je njegova žena ugledala nešto strašno (VIDEO)

MAGAZIN

Nedavno je čovjek imena Mark, naišao na dvojicu dječaka na Floridi. Bili su prljavi, samo u pelenama i sjedili su na hrpi smeća.

Raspitao se i ispostavilo se da su dječaci braća u dobi od sedam mjeseci i dvije godine, piše Little Things. Roditelji su im bili beskućnici i živjeli su u šatoru u šumi.

Pastor Ronnie Stewart i njegova supruga Krystal of Refuge Church čuli su za djecu i shvatili kako pripadaju obitelji koja je često jela u pučkoj kuhinji koja je u sklopu njihove crkve.

Unatoč činjenici što Ronnie i Krystal već imaju troje djece, nisu mogli dopustiti da djeca ostanu vani s obzirom da se spremalo nevrijeme. Uvjerili su roditelje da im dopuste da uzmu dječake na jednu noć kako bi im priuštili kupku, topli dom i hranu.

Tada je Krystal shvatila u koliko lošem stanju su dječaci. Na njima su bili vidljivi brojni ugrizi buba, a koža na nogama im je doslovno otpala.Sljedeće nedjelje, Ronnie i Krystal su odlazili s mise, kada su im prišli roditelji dječaka. Postavili su im pitanje koje ih je iznenadilo, a odgovor je promijenio živote svima.

Upitali su ih, bi li njihovoj djeci pružili krov nad glavom, a odgovor im je odmah trebao jer im je Centar za socijalnu skrb prijetio oduzimanjem djece.

Pristali su, a s vremenom su odlučili udomiti dječake i ispunili su sve zakonom propisane papire, a procedura je pri kraju.

Izvor: net.hr

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *