Rekao je majci da dođe na njegovo diplomiranje, a kada je došla, ostala je bez teksta! Ovo ni u snu nije očekivala od svog sina!

MAGAZIN

Njemu je stalo do svojih roditelja. A to je i dokazao na stvarno neverovatan način…

Darrellu i Teresi Funk je rečeno da će prisustvovati na zabavi povodom diplomiranja njihovog sina.Ali, ostali su u šoku. Njihov sin je imao druge planove, planove koje njegovi roditelji ni najmanje nisu očekivali.

On je okupio porodicu i prijateljeSvi su bili iznenađeni, a roditelji su i dalje bili potpuno nesvesni šta će se dogoditi.

Čekao je svoje roditelje dok su se peli na travnjakNisu imali pojma šta ih je snašlo!

Onda im je konačno rekao šta se zapravo dešavaRoditelji su bili u šoku. Bez teksta. Zapanjeni. Zbunjeni. Iznenađeni. Zapanjeni.Oni nisu došli tu da prisustvuju žurki nakon sinovljevog diplomiranja

Umesto toga, par je bio tu da obnovi svoje zavete za svoju 25-godišnjicu braka.

Njihov sin, služio je obnovu zaveta, a iznenađenje je bio potpuni uspeh!Atmosfera je bila više nego emotivna. Uzgred, muzika u pozadini ovog videa je fenomenalna. Ko bi mogao da pomisli da pesma “Hey Ya” može zvučati tako romantično u akustičnoj verziji.

Koja je tajna vašeg braka?“Tajna počinje sa ljudima koji ti mnogo znače: roditelji, baba i deda, braća i sestre, rođaci. Od njih učiš i izvlačiš ono najbolje” – rekao je Darrell.

Živeli u ime divnih 25 godina braka i još divnijih 25.
(Fokuzz)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *