KAD SU MAMI POKAZALI BEBU KOJU JE RODILA: Uslijedio je nevjerovatan ŠOK!

MAGAZIN

Koto Nakamura prije 12 dana rodila je svoje prvo dijete. Mlada mama je nakon porođaja doživjela veliko iznenađenje.

Naime, Koto je mislila da će roditi djevojčicu. Na redovnim pregledima tokom trudnoće doktori su je obavještavali o napretku njene curice i mama je jedva čekala da upozna kćerkicu kojoj je već odabrala ime – Hinata.Stigao je i dan porođaja, a Koto i njen suprug Sina unajmili su fotografkinju Jessicu Jackson da zabilježi ovo važno iskustvo. Nakon nekoliko sati trudova Koto je napokon rodila i čekala trenutak da u ruke primi svoju curicu, ali onda je uslijedio šok. Doznala je da je zapravo rodila – dečka!Fotografkinja je snimila trenutak kada je mlada mama doživjela jedno od najvećih iznenađenja u svom životu, a upravo je ta fotografija oduševila korisnike Instagrama i brzo se proširila Internetom.

– Svi smo bili u šoku. Babica je tokom porođaja ispričala priču o sličnoj situaciji i svi smo se šalili, zamišljali kako bi bilo da se to dogodi. E pa nismo dugo morali zamišljati jer se baš to dogodilo Koto, ispričala je Jessica za Mashable.
Naravno, kada je mama čula da je rodila dečka pomislila da je u pitanju šala.

– Mislila sam da se svi zezaju na moj račun. Nisam mogla progovoriti ni riječi i povjerovala sam da je dečko tek kada sam vidjela njegovu malu guzu. Bila sam u šoku nekoliko sekundi, ali onda mi više nije bilo važno je li curica ili dečko, priznala je.

Izvor: haber

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *