ZANIMLJIVOSTI

HTEO DA TUČE DEČAKA (16), ALI SE GADNO POKAJAO: Klinac ga za pola minuta sastavio sa zemljom, i to više puta! (VIDEO)

  • 20 Februara, 2023
  • 0

Šokantan snimak kruži internetom. Muškarac nepoznatog identiteta pokušava da započne fizički sukob sa maloletnikom, ali se situacija ubrzo razvija veoma loše po njega. Iako mu se činilo da

HTEO DA TUČE DEČAKA (16), ALI SE GADNO POKAJAO: Klinac ga za pola minuta sastavio sa zemljom, i to više puta! (VIDEO)

Šokantan snimak kruži internetom. Muškarac nepoznatog identiteta pokušava da započne fizički sukob sa maloletnikom, ali se situacija ubrzo razvija veoma loše po njega.

Iako mu se činilo da u toj borbi ima prednost, nije znao da je Aleks Vilijams (16) nekadašnji džijudžicu svetski šampion i da će ga veoma brzo poslati na tlo. Dva puta.

Video je na društvenim mrežama podelio Aleks Enlund koji je i sam veliki majstor borilačkih sportova, a uz snimak ove kratke ”tuče” dao je i snažnu poruku.

Pogledajte kako je to izgledalo:

”Odrastao čovek pokušava da napadne dečaka od 16 godina, ali ne zna da je to višestruki prvak sveta u BJJ. Aleks pokazuje smirenost, suzdržanost i hrabrost u ovoj situaciji. Upišite decu u školu borilačkih sportova jer su male šanse da postanu nasilnici zbog stvari koje tamo nauče”, napisao je Enlund.

I stvarno, mladi Vilijams pokazao je neverovatnu zrelost. On nije primenjivao silu više nego što je neophodno, a na snimku se jasno vidi da i nakon dva neverovatna rušenja napadač insistira na nastavku sukoba.

Kurir.rs/Mondo