MAGAZIN

Ovo je Brenina sestra! Nećete vjerovati gdje živi, dok Fahreta ima sve, ova žena ne liči ni na šta! BRENA GLEDA SAMO SEBE, TUGA!

  • 20 Februara, 2023
  • 0

Daleko najpopularnija pjevačica na našim prostorima jeste Lepa Brena, koja je sa svojom karijerom počela ranih osamdesetih godina prošlog stoljeća. Ona je od tada, pa sve do dan

Ovo je Brenina sestra! Nećete vjerovati gdje živi, dok Fahreta ima sve, ova žena ne liči ni na šta! BRENA GLEDA SAMO SEBE, TUGA!

Daleko najpopularnija pjevačica na našim prostorima jeste Lepa Brena, koja je sa svojom karijerom počela ranih osamdesetih godina prošlog stoljeća. Ona je od tada, pa sve do dan danas jedna od najuspješnijih ženskih vokala na našim prostorima.

Uspjela je za ratko vrijeme da podigne svoju karijeru na visoku ljestvicu, i nikada više nije pala. Mnoge kolege su joj pozavidjele na tome, ali je ona svojim trudom i radom uspjela da održava karijeru sve ove godine i bude uspješna u svom poslu.

Lepa Brena je porijeklom iz Bosne i Hercegovine, tačnije iz Brčkog, a njeni roditelji su imali troje djece, tako da Brena sada ima brata i sestru. Njena sestra je davno preselila se u Kanadu, u dobrim su odnosima ali nemaju priliku često da se viđaju i posjećuju.

Obzirom na epidemiološku situaciju koja nas je zadesila u predhodne dvije godine, one se nisu vidjele scijelo to vrijeme, zbog čega su jako tužne i nedostaju jedna drugoj. Faketa, Brenina sestra, zaposlena je u domu za nezbrinute osobe, ističe kako voli svoj posao, jer žele da sve te osobe osjete porodičnu ljubav i da je neko uz njih.

I Brena je mnogo vezana za porodičnu kuću u kojoj je odrasla, pa često odlazi tamo i počisti sve kako bi izgledalo čisto i uredno, kako je njena majka voljela da vidi.