PROVALJENA GEJ VEZA JAVNE SCENE Mladi glumac ima dečka, tokom odnosa nosi EROTSKI VEŠ, MREŽASTE ČARAPE i PERIKE! Detalji ŠOK AFERE

MAGAZIN

Jedan od najpoznatijih mladih srpskih glumaca u vezi je sa uspešnim muškarcem, koji je vrlo prisutan u javnom životu i domaćim medijima. Njih dvojica su glavna tema glumačkih kuloara.

Gej Afera, Gej, Dva Muškarca
FOTO: SHUTTERSTOCK, ILUSTRACIJA

Oni su, kako tvrde izvori, već više od godinu dana u vezi, koju su pojedinci tek nedavno otkrili, pa se pročulo, a kako bi zaštitili sebe, njih dvojica se ne pojavljuju zajedno čak ni u velikom društvu na istom mestu. Oni tako hoće da izbegnu bilo kakve spekulacije da između njih ima nešto više od prijateljstva. Sklonost ka istom polu obojica kriju kao zmija noge, a kao paravan im služi to što se u javnosti prikazuju kao osobe koje nemaju nikakvog dodira sa pripadnicima gej populacije, ali i da žele da svoj privatni život zadrže za sebe.

Tako se ovaj glumac iz provincije, za kojim uzdišu pripadnice lepšeg pola, najčešće može videti u društvu atraktivnih devojaka, dok je na sva pitanja vezana za privatni život i emotivnog statusa do sada vešto izbegavao odgovor, ističući da ne želi javno da govori o ljubavnom životu, kao i da će javnosti predstaviti samo devojku za koju je siguran da će odvesti pred oltar. Naš izvor koji je do detalja upućen u ovu tajnu vezu, ističe da njihova ljubav trenutno cveta, i da bi da žive negde van Srbije, sigurno i ozvaničili svoju ljubav.

Gej Afera, Gej, Dva Muškarca
FOTO: SHUTTERSTOCK, ILUSTRACIJA

– Oni su ludi jedno za drugim. Upoznali su se preko Instagrama, gde su jedno drugom mesecima lajkovali sve fotke. Ni jedan ni drugi nisu znali da obojica vole muškarce, pa je glumčev partner kao stariji i iskusniji, prvi uputio poruku sa komplimentima, ne znajući šta će dobiti kao odgovor. Glumac se zahvalio i uzvratio komplimente, nakon čega su se dogovorili da se i lično upoznaju. Obojica su se složili da je bolje da se vide na nekom tajnom mestu bez ljudi, pa su se dogovorili da glumac dođe kod budućeg partnera u stan. On mu je pripremio večeru, kojom se glumac oduševio, a koliko je strast između njih jaka, svedoči i to da su isto veče završili u krevetu – priča izvor.

Kako naš sagovornik dalje navodi, glumac i van scene voli da je u raznim ulogama. Naime, on i njegov partner imaju posebne fetiše, pa tako u krugovima bliskim ovom paru, čuju se priče da mladi umetnik uživa u transformaciji u ženu, kao i u nošenju seksi veša: mrežastih čarapa, gaćica i visokih štikli, dok posebno voli da nosi duge perike u raznim bojama. Ovo toliko uzbuđuje njegovog partnera, a posebno uživa dok ga on vuče za lažnu kosu.

Gej Afera, Gej
FOTO: SHUTTERSTOCK, ILUSTRACIJA

Njih dvojica su se odmah dogovorili da se nigde ne pojavljuju zajedno.

– Partner je glumcu savetovao da je za njega najbolje da u javnosti i dalje glumi zavodnika, kome niko od devojaka ne može da odoli. Rekao mu je da što više potencira druženje i fotografisanje sa devojkama i poznatim ličnostima. On inače, jako voli da vodi računa o sebi, pa mu je Instagram pun atraktivnih fotki gde mu brojne obožavateljke ostavljaju poruke. Njegovom partneru to nije problem, jer je oduvek krio svoje seksualno opredeljenje. Jednom su i raskinuli zbog glumčeve paranoje. On je posumnjao da je jedna od njegovih koleginica otkrila njegovu tajnu, pa mu je saopštio da je najbolje da se više ne viđaju. Ipak, taj raskid nije dugo trajao, jer su shvatili da ne mogu jedan bez drugog, a sve priče o svojim homoseksualnim sklonostima on negira. Pa tako i sada kada je počelo sve više da se priča o ovoj gej vezi. Koliko su bliski, svedoči i to što se glumac skoro i preselio kod partnera, s kim provodi svo svoje slobodno vreme, kojeg ima sve manje, s obzirom da je trenutno jedan od najangažovanijih glumaca mlađe generacije – završava naš izvor.

Gej Afera, Gej
FOTO: SHUTTERSTOCK, ILUSTRACIJA

Kurir.rs

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *