VOJIN ĆETKOVIĆ PROGOVORIO O TEŠKOM ZDRAVSTVENOM STANJU: Doktori su potvrdili

MAGAZIN

Glumac Vojin Ćetković prisetio se jedne anegdote koju je doživeo sa legendarnim glumcem Mišom Janketićem.

– Kada se ozbiljno razboleo Miša Janketić ja sam razgovarao sa njegovim lekarom i pitao ga kako je Miša. On mi je rekao da je loš, da su mu pluća loša, a onda sam ja rekao da sam msilio da radi jednu predstavu. Ja ću iću po njega, dovoziću ga, odvoziću, ali on puši, kažem ja, a lekar mi odgovari neka puši, ja kažem da on i pije rakiju, a lekar kaže – neka pije – prisetio se Vojin i dodao:

– Ja mislim da je on i živnuo od tad. Kako izađe na scenu oseti se to, a drugo uposlio je mozak i nije razmišljao samo o smrti, nije razmišljao samo o svojoj bolesti. A mi se bavimo takvim poslom koji zahteva duboku koncentraciju celog tela – zaključuje Vojin Ćetković.

On se osvrnuo i na svoju pasiju prema pecanju, koja ga prati od njegove pete godine.

Miša Janketić
foto: Vladimir Sporčić

– Voleo sam da budem sam. Često sam odlazio na reku i spavao tamo kada sam ulazio u loše momente kada sam se preselio u Beograd – kaže Ćetković, koji pecanje opisuje kao veoma intimnu stvar.

– Uglavnom pecam sa ljudima sa kojima pecam od rođenja. Moj drug i moj brat prolaze i po 200 kilometara da bismo pecali. U Beogradu imam Vanju Grbića, on mi ovde prija u pecanju – kaže poznati glumac u emisiji.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *