ŽENA JE DO 28. GODINE RODILA ČAK DEVETORO DECE: Bila je trudna skoro svake godine! (VIDEO)

ZANIMLJIVOSTI

Roditelji znaju koliko je podizanje jednog deteta važan i zatevan posao. Međutim, oni čija porodica broji više članova najbolje osećaju koliko roditeljstvo zna da bude i izazovno.

Kora Djuk ima 38 godina i devetoro dece. Da, dobro ste pročitali.

Ona je nedavno na društvenim mrežama objavila video u kom pokazuje svoju decu – od najstarijeg, do najmađeg.

Kora je objasnila da je skoro svake godine od svoje sedamnaeste bila trudna. Ispričala je da je prvog sina dobila 2001. godine kada je imala 17 godina, sa 19 godina je dobila prvu ćerku, a sa 20 drugog sina.

@mzkora 9 kids at 28 Years Old is 🤯! #fyp #momof9 #largefamily #fypシ #parents #fambam #healthiswealth ♬ Shake (Feat. Pitbull) – Ying Yang Twins

Kada je imala 21 godinu, dobila je trećeg sina, a sledeće godine četvrtog. Kada je imala 24, ponovo je dobila ćerku, sa 25 godina opet sina, sa 26 godina još jednu ćerku i na kraju je sa 28 godina rodila još jednog dečaka.

Ona, ipak, u šali kaže da je njen suprug najveće dete.

Pored toga što su joj pratioci uputili reči poštovanja za tako veliku porodicu i hrabrost da podiže veliki broj dece, većina joj je odala i priznanje za sjajan izgled.

– Svi su predivni, a tebi mama svaka čast! Blagosloveni ste – napisala je jedna žena.

– Ti si superžena! Imam toliko poštovanja prema tebi. Izgledaš kao da si sestra svoje dece, to je zaista za divljenje – dodao je je jedan muškarac.

 

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *