MAGAZIN

Devetoricu imala za noć, a do sad bila sa preko 2000 muškaraca: NIKO NIJE ZNAO ZA OVU NJENU VELIKU TAJNU!

  • 22 Februara, 2023
  • 0

Kada je promijenila spo, ova žena je priznala kako je do sada spavala sa velikim brojem muškaraca, odnosn sa 2000 njih. Niko nije mogao da povjeruje u njene

Devetoricu imala za noć, a do sad bila sa preko 2000 muškaraca: NIKO NIJE ZNAO ZA OVU NJENU VELIKU TAJNU!

Kada je promijenila spo, ova žena je priznala kako je do sada spavala sa velikim brojem muškaraca, odnosn sa 2000 njih. Niko nije mogao da povjeruje u njene riječi, jer niko nije znao z a njenu tajnu, ali klupko se počelo polako odmotavati.

U Brightonu živi Kristel Varen , koja je rođena u Somersetu. Kada je imala samo pet godina njeni roditelji su odlučili da ne mogu više živjeti zajedno i razveli su se, a Kristel je često isticala kako je upravo njihov razvod mnogo uticao na nju i doveo do njene hronične ovisnosti.

Prije skoro četrnaest godina odlučila je da promijeni spol, što je uradila, a sada pokušava na sve načine da uživa i nadoknadi sve one dane koje je izgubila kada je u pitanju se*s. Postavila je sebi jasan cilj, a to je da do pedesetog rođendana, ima intiman odnos sa 3000 muškaraca.

”Svaku noć trudim se da imam intiman odnos sa nekim drugim muškarcem. Obavezno koristimo neki vid zaštite, jer ne želim da ostanem u drugom stanju. Nemam ni strah, jer znam da se maksimalno čuvam.”- rekla je Kristel.

”Uglavnom neplanirano dođe do se*sa i nemamo kad da govorim o svojoj prošlosti sa partnerom, tako da je rijetko koji od njih do sada znao da sam ja u prošlosti bila muško. Ali, kad malo bolje razmislim, što manje znaju to je i bolje.”- dodala je ona.

Pogledajte video o njoj: