Postavio je ovu fotografiju sa kćerkom i to joj je spaslo život: Jedan komentar bio je drugačiji!

MAGAZIN

Kada je ovaj otac napravio smiješnu fotografiju sa kćerkom, nije ni znao da će joj to spasti život. Kada je fotografisao svoju kćerku nakon prvog kupanja, ona je napravila takve izraze lica koji su njemu bili jako smješni pa je fotografiju postavio onlajn.

Stotine ljudi komentarisalo je sliku i mislilo je da je preslatka:

“Sjajno, biće buntovnica i udaće se za tipa bez para sa tetovažama“, bio je jedan od komentara.

Međutim, bio je i jedan komentar, od strane dječijeg doktora koji je skrenuo ocu pažnju. Doktor je pogledao bolje sliku i pitao oca:

“Da li su joj oči pomalo žućkaste? Po meni izgleda, ali teško je reći, jer je cijela fotografija pomalo žućkasta. Vjerovatno je ništa, ali može da bude i simptom neonatalne žutice. Ako su joj koža i oči pomalo žućkaste, možda biste trebali da je odvedete na pregled.”Otac je poslušao savjet stranca i odveo kćerku kod doktora. Tamo su potvrdili da je čovjek bio u pravu: beba je imala žuticu i dječiji doktor koji je komentarisao sliku joj je vjerovatno spasao život! Iako žutica može da bude uobičajena kod male djece, ako se ne liječi na vrijeme može da bude smrtonosna ili da izazove ozbiljne posljedice na mozgu. Zato je fantastično da je ovaj doktor pogledao malo bliže i da je otac odmah odreagovao.

Izvor: kurir.rs

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *