MAGAZIN

U Njemačkoj sam 5 godina, imam stan i posao, tražim MUŠKARCA ZA OZBILJNU VEZU! Sve ću mu obezbjediti, a on treba samo da..

  • 23 Februara, 2023
  • 0

Ja sam sad već u godinama kada mi zaista treba jedan muškarac koji će biti uz mene i sa kojim ću moći zajedno da koračam kroz život. Ova

U Njemačkoj sam 5 godina, imam stan i posao, tražim MUŠKARCA ZA OZBILJNU VEZU! Sve ću mu obezbjediti, a on treba samo da..

Ja sam sad već u godinama kada mi zaista treba jedan muškarac koji će biti uz mene i sa kojim ću moći zajedno da koračam kroz život. Ova žena, koja navodi da je u ozbiljnim godinama u potrazi je za muškarcem, koji je ozbiljan i sa kojim želi takvu vezu, a kasnije je moguće i da svoju ljubav krunišu brakom.

Očigledno da svoju ljubav nije uspjela da pronađe na drugi način, zbog čega je bila prisiljena da se odluči na ovaj korak. Ona nije imala mnogo toga da kaže za sebe, ali željela je odmah da upozori sve muškarce i da im kaže da ima sina koji uskoro puni pet godina.

Njen život je od rodjenja sina postao fokusiran samo na njemu. Nema vremena za gluposti i da godine troši na avanture, te je prilikom oglasa jasno dala do znanja da osobe koje žele samo avanturu s njom ne trebaju ni da se javljaju, jer nju to uopšte ne interesuje. Čak ne želi ni da izlazi.

Ona se trudi svakim danom da svom sinu obezbjedi sve , kako bi dječak mogao imati normalan život kao i njegovi vršnjaci. Da biste stupili u kontakt s njom nije teško, otkrila je kako treba samo a lajkate njenu fotografiju ili da ostavite komentar ispod i ona će vas da kontaktira, pa možda tako dogovorite i prvi izlazak, odnosno upoznavanje.

Veoma je bitno da pokažete svoju kreativnost i interesantnost, pa napišite neki komentar koji će privući njenu pažnju kako bi vas kontaktirala.